Jump to content

raspored za lipanj


anonimno

Preporučene objave

evo i ja sam se prijavila za kraj lipnja i molim boga da budem u srpnu. Dijelim ovo komatozno stanje s vama i u panici sam generalnoj. Dijete nisam vidjela u mjesec i pol puta sve zajedno 10 sati. Imali tko zainteresiran za ponavljanje odnosno da se nakon određenog gradiva nađemo i ponovimo (npr. svaka 3,4 dana). U ZG-u sam u Vukovarskoj, javite se na tel 099-6515-203 Vlatka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovako ljudi!

Zvao sam jutros broj sa weba Ministarstva pravosuđa 3710-702 da bi se raspitao o rasporedu. Teta sa druge strane linije mi je saopćila da su svi poziv napisani i šalju se te da će stići barem 15 dana prije ispita. Oni kasnije na roku trebali bi dobiti pozive kasnije.

Kad sam priupitao da mi kaže kada bi ja trebao biti na ispitu, ljubazno mi je odgovoreno da iz istih razloga iz kojih raspored nije objavljen na netu ne daju te informacije telefonskim putem. Stvarno su ozbiljni u provedbi preporuka Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Kao kolega iz uprave moram reči da je to okej, vrlo ZUP-ovski. Ali bilo bi mi lakše da znam svoju sudbinu, lakše bi isplanirao vrijeme, znao bolje rasporediti godišnji i bolovanje. Ovako ostaje čekanje poštara i osobne dostave (kako nikada nisam u stanu znači odlazak na poštu sa žutom ceduljicom, i taj ću stresni trenutak doživjeti na pošti u Sloboštini).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jučer,jer već je prošla ponoć, dobila poziv i već se na trenutak pomirila sa sudbinom da sam na ispitu 15.6.Međutim,ugodno su me iznenadili,ispoštivali moju želju( možda zato jer sam rano prijavila i vjerojatno imala sreće) tako da sam na ispitu 28. i 29.6.,a usmeni 2.7. žao mi je svih koji moraju tako brzo na ispit i držim fige,sve će jednom valjda biti ok!!!!sreeetno :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija