anonimno objavljeno: 28. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 28. svibanj 2007. Bokic prošla sam ali moram vam priznati nije bilo lako ni malo kao što to svi pišu. Treba se dobro pripremiti, a na ispitu znati razmišljati svojom glavom jer pitanja i nisu baš tako općenita. no, ne želim vas plašiti, ako ste i malo učili sve će biti u redu samo nemojte šutiti ako ne znate odgovor, već nešto muljajte, nešto vezano uz to. ispitivači kao što ste čuli ima ih svakakvih, od jako dobrih koji stvarno pomažu i ugodno razgovaraju s vama, do onih koji vam strah u kosti unose. Npr. iz ustava je bila žena grozna, živčana, nastrojena, ima šprancu pitanja i ispituje kau u stroju. koma to mi je bio najgori ispit, a i pitanja njezina su sami detalji, puno me davila oko Vlade. Nadam se da sam vam bar malo pomogla , sretno svima. EU vijeće eu, eu parlament screening ( to je jedna faza pregovora, a koja je druga) u kojoj je sad HR fazi što slijedi nakon potpisivanja ugovora o pristupanju SLUŽBENIČKI I LOKALNA premještaj i napredovanje -razlika stari i novi zakon iz službeničkih (gdje su nastale promjene-iz kojih djelova) ocjenjivanje poglavarstvo djelokrug županija ko izdaje lokacijske dozvole USTAV I SDU kakva je RH država suverenitet tko sve može biti biran za predsjedinika puno pitanja oko Vlade(kad donosi uredbe i zašto, kad zakone) poslovi tjela državne uprave upravne organizacije u ministarstvima i onda jedno objesni koje poslove obavlja zamjenik ministra-je državni tajnik (krivo je reči zamjenik ministra) ZUP SUS I UREDSKO načelo zakonitosti nadležnost stranka djelovi rješenja (objasni dispozitiv) svjedok što se pokreće ako stranka nije zadovoljana prvost.rješenjem kad se pokreće upravni spor i u kojem roku ur broj štambilj-ali ne prijamni (općenito štambilji) pristojbe Evo to su neka bitanja manje više koja sam imala nadam se da će vam bar malo pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.