bigfellow1 objavljeno: 28. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 28. svibanj 2007. Ima netko nešto o prigovorima T-com-u glede dialera, a podredno i prigovore i žalbe na rješenja o ovrsi zbog toga? Koja je najbolja pravna taktika u sporu s T-Com-om (prigovori na tehnički neispravne priključke, zastara...?) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2007. Ja mislim da je poudano rješenje dobar antivirusni program ! A što se t-coma tiče meni se čini da oni nisu krivi za dialere, pošto ste svojim nesvjesnim (nestručnim) korištenjem interneta sami sebe doveli u tu situaciju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2007. već pitano, obrazlagano, već se svađalo na tu temu. malo po tražilice i pokazat će se samo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2007. da tim prije što lukavci nude upute i antidiler , programe na svom cd-u i web stranicama, dakle daju vam i sredstvo i obavijest o opasnosti i načinu zaštite, znači vaše je da se zaštitite, isto bi bilo kao i da vam dijete nazove neki broj u inozemstvu i napravi račun ili ostavi slušalicu. To ide brzo i neće u zastaru nabit ćete trošak, eventualno da cvilite tamo kod njih za obročnu otplatu ili otpis dijela potraživanja bla, bla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.