Jump to content

@ moderator:


anonimno

Preporučene objave

na maloprije zakljucanom threadu "Molim za savjet-pomoć-prometna nezgoda", 5 post odozdola stoji quote originalnog replya urednice, a prije korekcije, u kojem mi se obraca imenom.

 

ne znam je li doista nije kadra niti nakon poduze rasprave uociti problem ili se infantilno inati, ali bez obzira, molim da se taj dio izbrise od strane nekog drugog moderatora kadrog interpretirati pravila foruma.

 

inatljiva urednica zlorabi moje osobne podatke koji su joj poznati ne zato sto sam ih odlucio javno objavljivati na forumu vec zato sto sam ih iznio na za javnost zatvorenom dijelu ovog foruma, a ovo nije prvi put da to cini zbog cega sam vec imao konkretnih neugodnosti.

 

da takvo nesto nije prihvatljivo, shvaca i ona sama buduci da je editirala svoj post, a sve i da ne shvaca/ne zeli shvatiti/tjera inate, pravila foruma su jasna i vrijede i za nju.

 

stoga, molim da mi se kao i svim ostalim ucesnicima omoguci anonimno objavljivanje,sve dok je to u ovom podforumu dozvoljeno, a da moji osobni podaci ostanu ograniceni iskljucivo s onim sto sam odlucim objaviti, a to moje ime nije.

 

vjerujem da niti predmetna urednica ne bi bila odusevljena kada bih ja po forumu objavljivao neke detalje koje sam saznao tamo gdje i ona moje osobne podatke, a za sto sam smatrao, a i sada smatram da predstavlja PRIVATNU prepisku izmedju cetvero ljudi, a ne poligon za zloupotrebu i demonstraciju tvrdoglavosti i inata.

 

hvala.

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija