anonimno objavljeno: 31. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 31. svibanj 2007. imam duga alimentacije nekoliko godina.Međutim nema ga toliko puno koliko je moja bivša žena mislila.Sudski vještak je našao,da sam uplaćivao.Normalno ostali su mi neki zaostaci,pa mi sud hoće zaplijenit pola plaće dok se ne nadoknade ostali zaostaci.Pa sam ja dao prijedlog bivšoj ženi hoće li odmah npr.20 000 kn,ili da mi skidaju sa plaće 2 godine u iznosu 25 000kn.Naravno moram zato dići kredit,jer je ona pristala na odmah.Ja samo trebam napisati ugovor o sporazumnom otplaćivanju duga alimentacije izvan sudskog postupka,pa Vas lijepo molim,ako imate adresu gdje da to nađem na internetu,taj primjerak,ili mi vi možete pomoći napisati kako da napišem taj ugovor?hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mare52 odgovoreno: 19. lipanj 2007. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2007. Admini ovo ne spada u temu stvarnog prava ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fani odgovoreno: 22. lipanj 2007. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2007. odite sa bivšom do bilježnika, dajte izjave, (dogovor taj i taj) ovjerite potpisima.. Neki dan sam bila kod jednog bilježnika nekim stotim poslom, pa se nešto slično predamnom događalo... bilježnik im je pomagao sročiti izjavu... možda to može tako.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.