Jump to content

tužba


vukivu

Preporučene objave

dobio sam rješenje MORH-a na koje nije dopuštena žalba , ali se može pokrenuti upravni spor podnošenjem tužbe Upravnom sudu Republike Hrvatske.Ukrako tražio sam da mi se prizna staus branitelja imam više različitih potvrda pripadnosti HV-a , RS ZNG-a i zadnju iz 1996 CZ do 2000. imao sam RVI stalno 40% i tad mi je sve ukinuto.Bio sam maloljetan 1991 dragovoljno pristupio obrani RH ---Vukovar---kako da podnesem tužbu protiv MORH-a :-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije tužbe zatražite stručnu pomoć. Ako ono "Vukovar" znači da ste iz tog grada, za besplatnu pomoć oko tužbe obratite se pravnicima iz Centra za psihosocijalnu pomoć braniteljima ili Područnoj jedinici Ministarstva. (Nažalost, ne znam tel. brojeve niti se isti mogu naći na web stranici MOBMS-a, ali javite se nekome iz Ureda za obranu ili Ureda državne uprave koji rješava u prvom stupnju o pravima branitelja, oni bi trebali znati gdje se Centar ili Područna jedinica nalaze. Na netu se može naći samo telefon Centra za mir, pravne savjete i psihosocijalnu pomoć, Fra Antuna Tomaševića 32, 413319, pa probajte.)

Ovaj dio mi nije jasan: " ... imao sam RVI stalno 40% i tad mi je sve ukinuto ... ."

Tko Vam je priznao status HRVI, tko ga je ukinuo, u kojem postupku (revizija, obnova, nadzor, ... ?)kada i s kojim obrazloženjem?

:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija