Jump to content

Prekoračenje brzine molim pomozite!!


profesionalac

Preporučene objave

Dobio sam poštom onu obavjest o počinjenom prekršaju,znam da se radi o prekoračenju brzine ali bi molio ako mi neko može preciznije reči koliko sam prekoračio i kakva me kazna čeka :-?

Ili da mi barem neko kaže gdje bi na internetu to mogao pogledati...

radi se o: prekršaju opisanom u čl. 53 st. 1

Kažnjiv po Čl. 053 St. 6 Sukladno odredbi čl. 229 St. 3

 

Unaprijed puno hvala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Najčešće se možeš izvući na nekoliko načina. A nedavno su neki bili opisani u auto klubu. Djeluju bez problema jer sam ih ja nekoliko puta koristio.

Dakle, pronađeš fino, nekog rođaka iz inozemstva i prijaviša da je s tvojim vozilom počinio prekršaj. Drugi je da navedeš barem pet osoba koje su se u to vrijeme koristile tvojim vozilom i da ne znaš tko je točno upravljao vozilom u datom trenutku. Ako su te uslikali, slika se ne može koristiti protiv tebe na sudu. U svakom slučaju mogu ti staviti soli na rep.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

deelighted je napisao:

Dakle, pronađeš fino, nekog rođaka iz inozemstva i prijaviša da je s tvojim vozilom počinio prekršaj.

Funkcionira, ali ne znam do kada, meni je, ali postoji opasnost da ti zafitilje kaznu od 2000 kn zbog davanja "mevjerodostojnih podataka".....

Drugi je da navedeš barem pet osoba koje su se u to vrijeme koristile tvojim vozilom i da ne znaš tko je točno upravljao vozilom u datom trenutku.

KAzna ti isto slijedi od 2000 kn, ali se žališ i u prvom i u drugom slučaju, a u drugom je jaaaako poželjno da navedeš najužu familiju. Najgore ti se desi 500 kn, tj rad za opće dobro... :-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što je s prijavama koje podnesu drugi sudionici u prometu?

jel može meni itko išta na temelju toga?

 

(neki dan sam OBIŠAO kolonu vozila na cesti s više prometnih traka, nakon čega se pored mog auta dovezla ljutita gospođa koja mi je prijetila da mi je zapisala table i da će me prijaviti)

vjerojatno od toga neće biti ništa, ali svejedno, zanima me?

što je najgore nemam to običaj raditi, ali su dvojica ispred mene s kombijima krenuli raditi to isto, pa sam mislio da obilaze radi nesreće ili tako nečeg, nisam očekivao prometni čep usred ljeta

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Napiši da si bila u tolikoj mjeri pod utjecajem alkohola da nisi mogla obratiti pažnju na to da voziš 23 km/h više od dopuštene brzine, i da nisi znala da je škola blizu, ni dječji vrtić, te da moliš da ti se oprostii jer kako to da te do sad nisu uhvatili kad si vozila i više od ovog prekoračenja i do 150 km/h, nego eto baš sada, kad ti ne paše, jer jadna nemaš novaca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prigovor vam se ne može temeljiti na tome gdje ste zaustavljeni i da l je to dopušteno ili ne, i zašto su policajci stajali tamo gdje jesu........

za brzinu preko dpuštene baš i nema nekakvog opravdanja.......

prema tome priznajte, pa ćete u svakom slučaju bolje proći........

ukoliko ulažete prigovor, morate znati da vam troškovi postupka rastu proporcionalno radnjama u spisu........... :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Napiši da smatraš da činjenično stanje nije dovoljno utvrđeno ta da tražiš sud da te sasluša radi točnog utvrđivanja istog,a u međuvremenu ćeš več nekaj smislit,ili to za tablu,ili da te zaustavio poslije znaka za naseljeno mjesto... itd.... Bitno da prođe što više vremena i sve lijepo ode u zastaru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija