Viio objavljeno: 15. lipanj 2007. Dijeli objavljeno: 15. lipanj 2007. Postovani, Kakva je razlika izmedju privremenog smjestaja i stanarskog prava? Koliko dugo covjek moze da bude u privremenom smjestaju dok se to pravo ne pretvori automatski u stanarsko pravo. Nisam cak ni siguirna da tako nesto postoji u Hrvatskom pravu ali ovdje u engleskoj postoji - ??? Hvala na odgovorima.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anngee odgovoreno: 16. lipanj 2007. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2007. Nova stanarska prava u Hrvatskoj više nisu moguća, a prijašnji nositelji stanarskog prava ili su postali etažni vlasnici ili su imali pravo privilegiranog prvokupa. U engleskoj je sist5em potpuno drugačiji, mislim da nema paralele s našim sustavom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Viio odgovoreno: 18. lipanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2007. Anngee - hvala za poruku. Ja jos uvijek ne razumijem sta zapravo znaci privremeno stanarsko pravo - koje traje vec 15 godina. Znaci nema sanse za otkup stana ako imas privremeno stanarsko pravo ili ima? Hvala ti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anngee odgovoreno: 18. lipanj 2007. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2007. Mislim da nešto o tome ima u Zakon o privremenom korištenju stanova N.n. 66/91, 76/93 pa pogledaj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.