aazraa objavljeno: 5. srpanj 2007. Dijeli objavljeno: 5. srpanj 2007. Da li mi neko moze objasniti sta to znaci plombirana parcela, kao stoji zvjezsica pored broja parcele *, da li to znaci da trebam obratiti pažnju na nešto! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Oblada odgovoreno: 9. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2013. Može li itko odgovoriti na ovo pitanje jer me zanima odgovor opšto sam u istoj situaciji. Unaprijed zahvalan.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nina22 odgovoreno: 9. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2013. ...znači da je stavljena plomba, odnosno da je zaprimljen,ali jos nije riješen prijedlog na temelju kojeg se zahtjeva provedba nekog upisa na odnosnoj parceli.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Oblada odgovoreno: 10. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2013. Zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 12. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2013. Na internetskim stranicama Ministarstva pravosuđa moguće je samo vidjeti da li na zemljišnoknjižnom ulošku postoji plomba ( tzv. aktivna plomba ), ali nije moguće vidjeti na što se ta plomba odnosi.. Kad se izdavanje izvatka traži u nadležnom zemljišnoknjižnom sudu moguće je zatražiti izvadak sa sadržajem plombi, pa će iz toga biti vidljiv podatak tko je predložio upis, i o kakvom se prijedlogu radi.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.