Jump to content

Čekanje na obradu predmeta...


skladatelj

Preporučene objave

Kao pripadnik HVO-a imam status HRVI od 70% trajno, predmet mi je već došao do komisije gdje je već oko mjesec dana. Rečeno mi je da su komisije do daljnjega prestale obrađivati predmete, jer nema novaca u proračunu za nove umirovljenike (naravno niti ne znam da li ću proći na komisiji)... Predmet mi se nalazi u Zagrebu. Može li mi tko reći da li se dešava nešto po ovom pitanju i da li će uskoro početi obrada tih predmeta??? Zahvaljujem unaprijed !!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

skladatelj je napisao:

Da li ima netko tko je bio u sličnoj situaciji i koliko je čekao na obradu svog predmeta? I da li je istina da se ništa po pitanju novih rješenja neće raditi prije jeseni?

Zahvaljujem svima koji ponude bilo kakav odgovor :-?

Manje više svi imaju takav slučaj.Postoje zakonski rokovi ,prelistaj malo forum i sigurno ćeš nači sve detaljno napisano.Ovo što ti je duro napisao je sasvim normalan odgovor,i period od mjesec dana zasigurno nije alarmantan.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lipi moj!

 

Glede vremenskog roka mjesec dana ne predstavlja neko veliko vremensko razdoblje s obzirom na glomaznost i inertnost državnog aparata. Međutim, savjetujem ti iskreno brale napiši jedno otvoreno pismo i navedi između ostalog i materijalno ekonomsko stanje te uvjete u kojima živiš sa svojom obitelji (pretpostavljam da si oženjen i da imaš dicu) pojasni "gospodi" kakva je točno situacija i što sve svakodnevno proživljavaš!

 

Jer, nije u redu da s nama tako postupaju ipak smo MI bili ti koji su stvarali povijest a ne političari!

 

Vengo, da ne duljim; napiši pismeni dopis odnosno predstavku iz koje se vidi hitnost okončanja postupka i to u tvoju korist jer Bog je na našoj strani i zbog specifičnosti situacije u kojoj se nalaziš i zbog svog zdravstvenog stanje pozovi se i apeliraj obavezno na njihovu ljudskost malo ih takni u žicu i oni imaju slabiju točku!

 

Znam da sigurno nisi u najboljoj situaciji ali molićemo za te i tvoju obitelj moja obitelj i ja kod dragog Boga da se sve riješi u tvoju korist dragi kolega!

 

Lip pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala i geronimo i flak, ali nisam ja od tih ne mogu ja kukat i plakat nekome koga ne znam, jedino mogu vas upitat za pomoć i savjet, koji smo isto prošli i istu kašu jedemo... Hvala vam u svakom slučaju, mislim da ja to ipak neću napravit, jednostavno ne znam i ne mogu:(

Želim da se nama svima rješi kao treba, a ja da sam znao kukat i molit, davno sam je trebao riješit, ali šta je tu je...

Svima iskrena hvala, držite se i vi:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija