Jump to content

Posao u pitanju zbog 1gr??!!!

yaya
 Dijeli

Preporučene objave

Radim u državnoj firmi (nije policija, sud ili nešto slično) na određeno vrijeme, nikada nisam kažnjavan ni prekršajno ni kazneno, ali nedavno sam uhvaćen s jednim jointom težine 1.1gr. Koje su moguće posljedice?

Da budem malo jasniji, na poslu bi mi trebali ubrzo produžit ugovor pa me zanima zna li netko da li će mi ponovno tražit potvrdu o nekažnjavanju ( tražili su je pri prvom potpisivanju) ili vrijedi ona od početka?

Dijeli na drugim stranicama

Utjerivaczakona

Veteran

Pristupio: 24/8/2006

Broj objava: 453

Re: Lud od brige, pomozite!!

Policija ne dostavlja po službenoj dužnosti nikome podatke o prijavljivanju za kaznena djela, pa tako ni državnim firmama. Čak kada bi to poduzeće i tražilo ne bi moglo dobiti.

Također napominjem da su vjerojatno tražili potvrdu da se protiv vas ne vodi kazneni postupak, a ne da niste kažnjavani (to se traži samo za rad u inozemstvu ili za važnije državne institucije, ali ne i poduzeća)

U praksi se ne traže nove potvrde pa vjerujem da ćete dobiti novi ugovor bez problema.

Važno je razlikovati potvrdu o nekažnjavanju i potvrdu da se ne vodi kazneni postupak. Za vas će se možda voditi postupak, osim ako državno odvjetništvo ne odbaci kaznenu prijavu kao beznačajno djelo

23:18 10/7/2007

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Napravi novi...

Važna informacija