sssunceee objavljeno: 10. srpanj 2007. Dijeli objavljeno: 10. srpanj 2007. Jučer sam bila pozvana na usklađivanje sa katastrom i gruntovnicom jer je utijeku ta procedura za čitav kvart. Papiri su čisti sve je upisano i legalno ali je ispalo da po novom rješenju imam 38 m2 manje dvorišta nego što sam prije 4 godine kupila od bivših vlasnika, a i ovako jedva parkiram auto. Ništa se nije promijenilo u odnosu na ranije vlasnike, susjedi nisu problem , ali moja parcela nakon snimaka avionom, umjesto 408 iznosi 370 m2??? Gdje je došlo do greške? Mogu li se žaliti i ako sam jučer potpisala da se slažem, a slažem se sa ucrtanim objektima jer je to stvarno stanje, ali ovo nema smisla. Je li možda prilikom prošlih ucrtavanja neko bio na VI sa matematikom i jednostavno krivo izbacio kvadraturu' Je li nam legalno oduzet dio dvorišta koji je naš, kao i drugim susjedima u korist budućeg nogostupa ? Mi smo se svi povukli sa ogradom ( ja sam na sredini ulice), ali svoje aute parkiramo na svojoj zemlji ispred kuće, i ako je ograda povučena. Ovo mi izgleda kao legalno izvlaštenje (naš potpis),bez isplate, za budući nogostup kroz ulicu. Svi su bili uvučeni sa ogradom za širinu nogostupa, pa smo i mi napravili isto kad smo se doselili. Gdje sam pogriješila osim što sam potpisala da se slažem sa zatečenim stanjem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.