Jump to content

pretplata mozaik kjnige


BARY

Preporučene objave

imam jedno pitanje koje sam pokušavao postaviti i nekome iz Mozaik knjige, ali nikoga kompetentoga se kod njih ne može dobit(svi na godišnjem od siječnja????), a ponekad uopće nikoga. Da prijeđem na stvar.Prošle godine bio sam pretplatnik jednog njihovog časopisa, čija je pretplata barem sam ja tako pomislio prestala sa posljednjim brojem(koji je uredno plaćen),jer riječ je o godišnjaku,odnosno o dvanaest brojeva i nigdje nije bilo navedeno da se pretplata automatski obnavlja i sljedeće godine.Oni uredno šalju nove brojeve i naravno uplatnice iako su u nekoliko navrata obaviješteni da više ne želim biti pretplatnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imala isti problem, moraš ih zvati i reći im da više nećeš biti pretplatnik, a meni telefonski nije upalilo jer su mi i dalje slali, pa sam im onda napisano poslala da odustajem od pretplate i to dva puta za svaki slučaj, e da sačuvaj kopiju pisma koje im pošalješ za svaki slučaj, tako da ako ti ne obustave slanje, da imaš dokaz da si ih obavijesto.

Piše negdje uglavom da se pretplata obnavlja svake godine, osim ako ih pretplatnik pisanim putem ne obavijesti da odustaje :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tako je! Znam jednog čovjeka koji uvijek govori "Što nije zapisano nije ni učinjeno!".....lijepo ti pošalji dopis da ne želiš dalje pretplatu, kopiraj si primjerak....ali što je najvažnije, pošalji preporučeno ili dostavnicom, tak da imaš dokaz da si i kada poslao....bolje poštu platiti malo više, nego.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Budi uporan i visi im za vratom: svaki dan ih "jaši" tako da ti sjaše s grbače jer su stvarno naporni ali triba bit mudar pa ne nasjedat na njihove "baze" i trikove - "poklanjamo " vam, darujemo i ostali prozirni trikovi! Što mislite kako oni zarađuju? Šalju Vam između ostalog i nekoliko puta za redom iste uplatnice, pa ako niste uredni i ne vodite evidenciju - eto problema; plaćate više puta istu stvar bez potribe!

 

Bog vas blagoslovio!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Pozdrav.danas mi s telefonski javio neki lik iz neke Eos agencije za naplatu duga u vezi s nekim dugom od 230 kn koji moram platiti mozaik knjizi,i to za neke knjige koje sam naručio prije dvije godine.Ja mislim da sam cijeli iznos platio,ali nisam u mogućnosti pronaći potvrdu o plaćanju.Tip mi tvrdi da su mi iz mozaik knjige par puta već poslali opomenu da platim dug,ali s obzirom da su to slali običnom poštom najvjerojatnije su te opomene neotvorene završile u smeće s ostatkom reklamnih papira koji se redovito sakupe u mom poštanskom sandučiću.E sada me zanimalo,tip mi je rekao da će me nazvati u utorak da se dogovorimo oko plaćanja duga telefonski,ali ja mislim dali bi bilo bolje da tražim od njega da mi pošalju uplatnicu s dugom i tu cijelu dokumentaciju preporučeno,pa da platim.Jer dug nije velik,ii ako stvarno nisam sve platio neće mi biti problem to platit sada,iako mislim da mi ne mogu stvarati neke dodatne probleme s obzirom da nisu u staju blokirati mi plaću ili tekuće.Ono što želimpitati je to dali mi neko može preporučiti dali se ja dogovorim s njim reko telefona ili dali da zatražim da mi nanovo pošalju uplatnivcu?hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija