fast objavljeno: 14. srpanj 2007. Dijeli objavljeno: 14. srpanj 2007. obzirom da ne možemo na pravosudni izhr lijepo bih vas molila ako netko ima skripte u elektronskom obliku da pusti na mail: prvenstveno bih molila nesto iz uprave i radnog, i organizacije. dobrodosle su i ostale stvari, sve ono što može potpomoći ovoj agoniji.. eto, kad netko tko to ima uhvati malo vremena, moj mail : branka.penic@gmail.com puno,puno,puno, hvala Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ikica odgovoreno: 16. srpanj 2007. Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2007. Molim i meni !!! i ako bi jos mogla zamolit kolege da me upute koliko treba učiti ovrhu, zakon je stvarno odvratan, postoje li neka pitanja koja se vrte? TNX svima mail - ikica07@yahoo.com Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 16. srpanj 2007. Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2007. Imate topic Skripte, pa nastavite tamo. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave