Jump to content

legalno kamatarenje


lydya

Preporučene objave

Dobar dan.

Prije tri godine imala sam obrt.Ostalo mi je nekoliko neplačenih računa od po nekoliko tisuća kuna.Plačam kako mogu i koliko mogu.Zbog jednog dugovanja pokrenuta je ovrha na nekretnini.Došla sam u situaciju da mogu platiti taj du i zatražila sam specifikaciju ukupnog dugovanja.Na toj specifikaciji stoji pored ostalog i nekakav sporazum o otplati duga i zasnivanju založnog prava koji ja nisam nikada vidjela ili primila poštom.Isto tako kamate u ogromne.Računali su kamatu na pojedini račun i kamatu na sveukupan iznos svihračuna koji je postao glavnica.Ovo je legalno kamatarenje.Ne mogu proglasiti bankrot, pa ispada da i uz najbolju volju za podnirenjem dugova, neću ih moći podmiriti...zbog kamata.

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Zar Vi nemate svog knjigovođu ? Kamate na kamatu su već davno zabranjene, pa mi se čini da Vi nedovoljno stručni prolazite po trnju. Nađite revizora, da Vam on obračuna Vaše dugovanje, pa se tada pogađajte sa bankom - ako je ona u pitanju, jer to niste naveli !! A ako ste se zadužili kod nekih "drugih" neka Vam je Bog na pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija