anonimno objavljeno: 12. lipanj 2005. Dijeli objavljeno: 12. lipanj 2005. JA SAM VIDIO SVOJU SLIKU OD MULTANOVE,ALI OD KOMADA BLATA MI SE NEVIDI JEDAN BROJ NA TABLICI,DALI JA MOGU REĆI NA PREKR.SUDU DA JE TA SLIKA NEVAŽEČA JER NIJE DOVOLJAN DOKAZ KOJI ME TERETI, MA DA SE DRUGI BROJEVI VIDE I KAKO BI TO PROŠLO NA SUDU U MOJU OBRANU, "VEČ SAM POSLAO PRIGOVOR NA PREK.NALOG" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 13. lipanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2005. meni se cini da bi vrijedilo probati, pa sta bude... doduse, kad se ne vidi samo jedan broj, to znaci da ima max 9 automobila (plus vas) koji bi mogli biti na toj slici, pa ako ni jedan od njih osim vaseg nije tog modela i te boje, onda se zna tko je na slici... ali zanimljiva situacija, javite kako ste prosli! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 13. lipanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2005. Sličan slučaj - nije se vidjelo jedno od dva slova za oznaku grada...pa je moglo biti nekoliko gradova "u igri".. Nije prošlo... (ali nije rijedak slučaj da postoje različiti raspleti istih/sličnih situacija) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 13. lipanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2005. Nije prošlo... malo pojasnjenje ako moze, da li "nije proslo" obrani ili optuzbi odnosno je li presuda bila osudjujuca ili oslobadjajuca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 13. lipanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2005. obrani... Ali, (uvijek, to ali ) po prigovoru na prek. nalog zakazana rasprava na koju je pozvan i djel. policije koji je pojasnio situaciju (vozač je bio i zaustavljen), a još je važno reći i da je prekrš. postupak pravomoćno dovršen prije nastupanja zastarnih rokova.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.