pan objavljeno: 15. kolovoz 2007. objavljeno: 15. kolovoz 2007. Potpisao ja ugovor sa jednom telekominikacijskom tvrtkom, putem trgovca, koji mi je usmenim putem priopćio da će do 6.mjeseca 2007. godine superbrzi internet biti i meni dostupan ako uzmem njihov proizvod. Pitam ja njega "Koliko brz ?", a on meni kaže "UAUUUU superbrzi, ja sam taj sustav probao u Zagrebu i stvarno je brz!" Potpisao ja ugovor na dvije godine sa mjesečnom ratom telefona + internet 1gb za 150 kuna. Cijelo vrijeme imam superspori internet, a "surfanje" više liči na "ronjenje". Pošaljem ja nekoliko mailova toj telekomunikacijskoj tvrtki i oni mi vele u različitim razdobljima otprilike sljedeće : 1. Je biti će ! 2. Neznamo kada ! 3. Biti će do 31.10.2007. 4. Biti će, ali neznamo dali će biti dostupno i Vama (tj.meni) !?!?!?!? Posljednjih dana sustav je još sporiji, i uopće ne otvara neke stranice pa sam malo "neurozan"!!! Eto, ja imam ugovor na dvije godine a moj upit je dali imam neka prava kao kupac, temeljem usmenog priopćenja trgovca, a na reklamama te tvrtke se i dalje reklamira superbrzi internet. Namjerno nisam želio reći ime te tvrtke da nebi bilo ...................... neznam što već. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.