Jump to content

Nešto pozitivno


anaid

Preporučene objave

Od jučer me drži želja da nešto napišem, a zapravo potaknuta Kaktusovom tiradom protiv svih, svega i svačega. Dobro, ovo je mjesto za probleme, a ne lake teme, to mi je jasno, ali kako sam i inače užasno sam protiv toga da se po bilo čemu apriori uvijek samo pljuje, htjela bih reći par pozitivnih riječi, tj. navesti iskustva koja će možda nekome pomoći optimizmom u teškim situacijama u kojima jesmo. Dakle, s ovdje tako često i potpuno opravdano kritiziranim CZZS sam i ja imala negativnog iskustva kad je totalno zblanuta (i po mojoj procijeni nedovoljno inteligentna pravnica za tako osjetljivo mjesto) meni, koja sam u UŽASNOJ situaciji došla po neku financijsku pomoć u Centar unjkavih, iritantnim, ignorantskim glasom rekla: Pa ne razumijem zašto vam treba pomoć, vi čisto pristojno izgledate….(rečenicu koja mi i danas diže želudac kad je se sjetim i zbog koje je zaslužila prijavu). Dakle, ništa, NIŠTA mi nisu pomogli oko mojih ozbiljnih problema s bivšim mužem – alkoholičarom koji nam je prijetio smrću, dok su mi iz jedne udruge (Kaktuse, ovo je za tebe!) itekako pomogli savjetima koji su mojoj djeci i meni, vjerujem, spasili život. No, kad sam s drugim mužem prošlo ljeto upala u bračnu krizu zbog izuzetno složene situacije (moja djeca, tvoja djeca, podmetanja, ljubomore, ma svašta …..) isti taj Centar, odnosno, njihov psiholog nam je spasio brak. U ovo doba prošle godine, moj se suprug odselio s koferima u svoj stari stan jer je među nama postalo nepodnošljivo. Spominjala se rastava ... Pa ipak, voljeli smo se i bilo nam je stalo do naše veze. Prijavili smo se na terapiju kod psihologa SZZS i jednom tjedno osam mjeseci odlazili na savjetovanje i terapiju. I danas je naša veza bolja nego ikad, zajedno smo, uživamo u braku i s puno više pažnje odnosimo se jedan prema drugome i prema našoj vezi. I za sve je to zaslužan psiholog Centra. Kojeg ćemo uskoro pozvati na godišnjicu braka jer je najzaslužniji što će je uopće biti! Dakle, svima koji imaju problema u braku, a kojima odnosi nisu otišli predaleko u negativnom smjeru, evo, iz prve ruke, savjetovanje i bračna terapija ne funkcioniraju samo u filmovima, vjerujte, mogu jako, jako puno pomoći! Stručnjak tu može itekako posredovati i izvesti vas iz začaranog kruga optuživanja, tvrdoglavosti ….. Sve smo spremni učiti, jedino za partnerstvo i roditeljstvo mislimo da moramo znati sami po sebi. Netočno! Potražite savjet! Kaktuse, tamo nisu svi rušioci brakova i budale. Nisu!!! A nije nevažno da nas to nije ni ništa koštalo. Saznali smo da postoji i neki fensi-šmensi terapetu koji seanse naplaćuje 200 kuna. Kad smo zbrojili koliko smo „uštedili“, odmah smo uplatili vikend u Gardalandu za svu djecu zajedno, plus jedan romantični vikend u Veneciji samo za nas dvoje

Ovo je svima za ohrabrenje!

Imala bih još nešto za reći u vezi Kaktusovog bezobraznog karakteriziranja „skloništa za žene“ kao TAKOZVANIH, no kako sam i ovako preduga, o tome ću drugi put. Za sada samo ovo: Onaj koji nikad nije bio u skloništu za zlostavljane žene nema pravo o njima pričati, a onaj koji je bio samo jednoj u nekoj od njih nikad ništa takvoga ne bi rekao.

 

:ljubav:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pomiješalo mi se!!!!

Svuda gdje spominjem KAKTUSA bi trebalo pisati BIGFOOT!

Sa obojicom sam imala raspravu, ali Kaktus je onaj moron bez savjesti, s njim više nemam što razgovarati., a Bigfoot je pametan čovjek, samo malo preogorčen. Dakle, ovo je išlo Bigfootovih gnjevnih postova.

Sori!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija