Jump to content

1968


slow_cheetah

Preporučene objave

Kako doznati dali je neki objekt izgrađen prije ili poslije 1968?

Situacija je naime ovakva: Vlasnik sam kuće u zg, ona je katastarski moja, gruntovno još uvijek nije, iako je to samo pitanje vremena (sve je 1/1 i imam kompletan niz). Građevinske naravno nema, kao ni ostatk kvarta,. kuća se nalazi na interpolaciji i zadovoljava sva urbana pravila predložena za taj dio, osim jednog, nalazi se na samoj međi, nekih metar od susjednog objekta, kao i većina kuća na interpolaciji (svaka krši to pravilo i otprilike samo to). Zid koji se nalazi na međi navodno je tamo bio i u sastavu objekta koji je izgrađen prije 1968, adaptiran sedamdesetih, te srušen i nanovo izgrađen 2001. Prilikom tih adaptacija je povećavan, ali opet ne protivno ostatku urbanih pravila i uvjeta gradnje. Navodno da mi po tom pitanju nitko ništa ne može ako je taj zid dio objekta izgrađenog prije 1968, koliko je to točno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fala, a jel znaš možda za ostatak pitanja, tj ja sam tu kuću srušio i na njenom mjestu izgradio drugu, veću, e sad , taj je zid i dalje tam gdje je i bio tj na istoj udaljenosti od međe sam kaj je viši i širi (iako unutar interpolacije i unutar urbanih pravila), znam da za adaptaciju moram tražiti građevinsku (da sam to čekao i da čekam, mogao bih tako do svetog nikad a i naplaćat se podstanarstva). znači prekršio sam zakon, svjesno, i moguće je da popušim, ali me zanima kolike su mi šanse da se to ipak jednog dana legalizira?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija