Yenki objavljeno: 8. rujan 2007. Dijeli objavljeno: 8. rujan 2007. Kao Dragovoljac, Branitelj i još uvjek pripadnik HV životne dobi 44 godine. Koji se nije SNALAZIO za vrijeme rata na koji način i dali imam pravo na neki kredit npr. za poboljšanje životnih uvjeta od recimo drage nam Domovine HRVATSKE, ili nemam opet nikakva prava, ili kome postaviti takva pitanja. Unaprijed hvala.Krediti ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BrummBrumm odgovoreno: 9. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2007. Yenki je napisao: Kao Dragovoljac, Branitelj i još uvjek pripadnik HV životne dobi 44 godine. Koji se nije SNALAZIO za vrijeme rata na koji način Sve isto, osim ovog "pripadnik HV", a uz to dobio i otkaz dok sam bio na izletu, nisam cvilio pod skutima nase drage "Marije Magdalene", nego sam nasao posao i digao komercijalni kredit da kupim stancic. ili nemam opet nikakva prava, ili kome postaviti takva pitanja. Unaprijed hvala.Krediti ? "Prava" mozes ishoditi jedino ako se vezes lancem ispred opcine u Gospicu i ako si clan KraDeZeja, a tada mozda postanes i podpredsjednik Sabora ili neki ministar, pa su ti vrata raja povlastenih sirom otvorena. A zaliti se mozes i Suzani, alias Mariji Magdaleni, alias Jaci, a mozes i upravi Vodovoda, na istome ti je. Zao mi je kad ljudi misle da imaju neka posebna prava za to sto su vrsili svoju duznost prema Domovini i Drustvu u kojem zive, ali nisi ti kriv, krivi su pojedinci koji daju takav primjer i privid a javne su osobe i politicari. Dakle...... uzdaj se u se i u svoje kljuse Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.