Jump to content

Krediti ?

Yenki

Preporučene objave

Kao Dragovoljac, Branitelj i još uvjek pripadnik HV

životne dobi 44 godine. Koji se nije SNALAZIO za vrijeme rata na koji način i dali imam pravo na neki kredit npr. za poboljšanje životnih uvjeta od recimo drage nam Domovine HRVATSKE, ili nemam opet nikakva prava, ili kome postaviti takva pitanja. Unaprijed hvala.Krediti ?

Dijeli na drugim stranicama

Yenki je napisao:

Kao Dragovoljac, Branitelj i još uvjek pripadnik HV

životne dobi 44 godine. Koji se nije SNALAZIO za vrijeme rata na koji način

Sve isto, osim ovog "pripadnik HV", a uz to dobio i otkaz dok sam bio na izletu, nisam cvilio pod skutima nase drage "Marije Magdalene", nego sam nasao posao i digao komercijalni kredit da kupim stancic.

ili nemam opet nikakva prava, ili kome postaviti takva pitanja. Unaprijed hvala.Krediti ?

"Prava" mozes ishoditi jedino ako se vezes lancem ispred opcine u Gospicu i ako si clan KraDeZeja, a tada mozda postanes i podpredsjednik Sabora ili neki ministar, pa su ti vrata raja povlastenih sirom otvorena. A zaliti se mozes i Suzani, alias Mariji Magdaleni, alias Jaci, a mozes i upravi Vodovoda, na istome ti je.

Zao mi je kad ljudi misle da imaju neka posebna prava za to sto su vrsili svoju duznost prema Domovini i Drustvu u kojem zive, ali nisi ti kriv, krivi su pojedinci koji daju takav primjer i privid a javne su osobe i politicari.

Dakle...... uzdaj se u se i u svoje kljuse

Pozdrav

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija