Jump to content

Žalba


matthews

Preporučene objave

Meni treba ista stvar pa ako nekom nije teško da i meni pošelja primjer žalbe.

 

fatal_error@net.hr

 

Dakle ako netko može dat neki savjet glede moga prekršaja te što bi mogao maksimalno izvuć žalbom ili bilo čim drugim.

 

Vozio sam po Zagorskoj u koloni nekih 60-80km/h max ko i svi ostali gdje je ograničenje tu negdje i variralo ne mogu biti siguran, sporije vozilo koje je bilo na početku kolone su svi poceli preticati pa kad je došao red na mene i ja sam, ali na dionici gdje je ograničenje bilo 60 ja sam preticao sa 124km/h iz razloga što sam si htio skratiti preticajni put da se nebi našao u škaricama jel su dolazili auti iz suprotnog smijera. Nisam ugrožavao promet niti sam uletavao u zadnji čas sve je bilo ok, samo što kad sam se vratio u svoju traku pustio sam auto da sam ide i da se brzina sama smanji jel vožnja po zagorskoj sa 120 baš i nije poželjna s obzirom na stanje ceste, jedino ak ne mrzite svoj auto a iz drugog razloga što sam imao cucka sa sobom i nisam htio da mi povraća po autu od takove vožnje, eh sad policijska patrola je baš snimala na tom ####nom dijelo dok sam ja perticao sporije vozili i naravno naplatili mi kazno od 2 000 kn 1mj bez vozačka i 3 kaz boda. Bez vozačka mogu nekako ali bez 2000kn ne. Ja živim sam i radim u skladištu i kazna mi vrijedi pola plaće i to si ne mogu priuštiti. Dakle dali iko ima kakav savjet te što bi se moglo izvući iz svega ovog te kako priložiti žalbu jel je nisam nikada pisao do sada.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovo je i meni koji se trudi davati savjete kako se izvuči najbolje što može, u najmanju ruku smješno :-?

124kmh i veliš da nisi nikoga ugrozio a išao si u škare,pa prestrašno...

I još nekaj,pa di na zagorskoj uspiješ navuč tolku brzinu,ja radim tam i nije mi jasno...

Uh neće ti bit lako,mislim da češ i suca nasmijat :smijeh3:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pardon, nije u zagorskoj u ZG nego na Staroj zagorskoj pravac Zabok-Zagreb i nisam ulazio u škarice jel vozilo iz suprotnog smijera je bio dosta udaljen a ja sam zato i ubrzao da sew ne nađem u škaricama i jako dobro pazim kod preticanja i nikad ne vozim dakvim brzinama po takovim cestama je nisu za takovu vožnju te ne želim uništavat auto.

Između svega ostalog ja plaćam kaznu od 2000kn zbog 300m brze vošnje ostalo sam cijelo vrijeme bio u koloni i prije i poslije i to je jedan jedini auto koji sam pretekao i naravno žena za volanom kaj ti tio govori.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A čemu se vi možete žaliti, zbog kojih to olakotnih okolnosti ste se morali brzo voziti preko ograničenja brzine. Pogotovo na Zagorskoj magistrali, ograničenje brzine je isključivo zbog vaše sigurnosti jer cesta nije sigurna za vaše živote a kamoli još i za druge sudionike u prometu. Poznata mi je ta cesta jako dobro. I još k tome kakve su to gluposti tko je vozio za volanom, poznajem žene iza kojih se mogu sakriti većina muškaraca koji su kao Nikki Laude za volanom, gluposti. Zakon je jasan za sva prekoračenja brzine i žalbe će vam teško proći. Ako uzmemo u obzir da po zakonu i hitna se mora pridržavati svih ograničenja brzine pa iako su pod rotirkom, koji su onda vaši razlozi prebrze vožnje a još i sami kažete da nije sigurno voziti po zagorskoj ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gle žene za volanom su ####na katastrofa a to što ti znaš nekoliko dobrih to ne poboljšava prosjek žena. A muški kvare prosjek zbog toga što ####ne budale ko i moj frend koji se preserava s autom i glupira i time ugrožava sebe i sve na cesti i misli da je ####na faca ak ima neki ušminkani auto marš u pm svi oni kaj glume face sa tim ####nim autima i svojom vožnjom.

Prva stvar zbog koje se ja žalim je što u auto nisam sjeo 4mj jel se vozim s biciklom gdje god idem a tako i na posao radi nekakove uštede novaca nad gorivom i rekreacije, radim u ####nom skladištu gdje ja moram prebacit ne znam koliko tona preko svojih leđa za 4000kn mjesečno i sad nakon svega sjednem se u auto nakon 4mj i odem malo do zagorja jel si nisam mogao priuštiti ni more ni bilo kaj drugo i vozim pristojno kulturno ne glupiram se i vozim možda preko ograničenja ali max 10-20 km/h više od ograničenja ako procjenim dal je sigurno. I sad ja preteknem vozilo koji su svi preticali i ja to napravim malo brutalnije ali nisam nikog ugrožavao time jel je taj dio bio nenaseljen i auti iz suprotnog smjera su dosta bili udaljeni tako da je moja procjena bila OK i onda me snimi ####na policija i kazni me sa 2000kn tj pol moje plaće a živim sam i imam velike troškove tako da mi uzimaju ####ni kruh sa stola. Eto zbog čega se žalim naj više možda to nije opravdan razlog zbog prekršaja ali je zbog toga kako živim i da njih boli #### kako če meni biti kad mi oduzmu 2000kn.

 

Btw nemam ništa protiv žena u prometu stim sam se pomirio jel imam frenda koji je gori od bilo koje žene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija