Jump to content

Prošlo je točno dvije godine. Jesam li sad miran?


eustahije

Preporučene objave

Pozdrav svima,

 

11.09.2005. u ranim jutarnjim satima zaustavila me prometna policija. Nisam bio vezan (500kn) i napuhao sam 0,6 promila (2000 kn + vozačka 3 mjeseca). Policija mi je u roku od tjedan dana dostavila rješenje i kaznu. (500 + 2000 + još parsto kuna zbog troškova utvrđivanja prekršaja + vozačka 3 mj.).

Na primljeno rješenje sam se žalio, ali žalbu nisam potpisao. U svibnju 2006. primio sam dopis od policije da moram u roku 8 dana doći potpisati žalbu, ili poslati potpisani primjerak, jer se u protivnom žalba smatra nevažećom. To sam napravio (poslao sam potpisani primjerak) i od tada su bile samo dvije neuspjele dostave poziva sa prekršajnog suda, jedna oko Božića, a druga početkom ovog ljeta. Danas je točno dvije godine od počinjenog prekršaja. Što mogu očekivati dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisi miran, možeš očekivati svašta.

Jedan moj prijatelj imao je takvu situaciju kao ti, napravio feštu jer je "sačuvao" vaozačku.

Nakon četiri mjeseca od proteka dvije godine, hladni tuš, rješenje Visokog prekršajnog suda, oduzimanje vozačke, kazna, bodovi, troškovi....

U tom rješenju piše da je donešeno prije šest mjeseci, dakle prije zastare. Svašta pokušao, ali na kraju ostao bez vozačke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija