Jump to content

policajci-prekršitelji


mojsije

Preporučene objave

Ako mi netko od prisutnih može reći kome prijaviti prekršaje policajaca u mom velegradu koji svakodnevno provode zakone pravne države trenirajući ih na malim ljudima dok oni misle da su nedodirljivi.Tako na terenu naše općine imamo više od 30 policajaca koji svakodnevno krše sve zakone i pravilnike počevši od:

1. ujutro nakon izlaska iz postaje na posao prvo idu u kafić na kavu i jedan mali 0,3 pa onda na cestu, poslje oko gableca idu na jednu "ŽUJU" pa opet na cestu,nakon napornoga rada idu redom od birtije do birtije i onako u uniformi se napijaju do besvjesti.

2. svaki od njih posjeduje jedno vozilo koje nije nigdje prijavljeno a kamoli registrirano te ga svakodnevno koriste svim cestama

3. ima primjeraka koji na vozilo koje vozi bez ikakvih papira stavi probne tablice i tako se vozi godinu ili više dana kud god želi

4. svi posjeduju skutere i razne motocike to je danas trend ali ni jedan od njih ne nosi kacige još i djecu strpaju otraga na sjedalo isto bez kacige.

Sve ove moje navode lako je provjeriti izlaskom na cestu na kojoj te iste prekšaje čine oni koji nas male uče redu a oni ga prvi krše. Kome ih prijaviti , negdje na višu razinu, jer na nižim ne vredi ,kako ide ona " Vrana vrani oči ne kopa "

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani Mojsije ,

 

Čestitam na građanskoj hrabrosti , zbog spremnosti da neanonimno ukažete na nedopustivo ponašanje policijskih službenika .

Mislim da je i dobro vrijeme , jer je izborna godina .

Predlažem da napišete dopis , sa točnim oznakama registracija auta bahatih policajaca , uz Vaše pune podatke , a ako nebude konkretnih rezultata javite , pa idemo u glavu .

 

U slučajevima kada građanin smatra da su postupanjem, odnosno ne postupanjem policijskog službenika, povrijeđena njegova prava ili da je došlo do povrede zakona, u vremenu od 0 do 24 sata može podnijeti pritužbu na telefon 92 (Operativno komunikacijski centar (OKC) policijske uprave na čijem se području događaj dogodio) ili na besplatni telefon za pritužbe MUP-a RH

0800 - 0092.

 

Pored navedenog, građanin koji je nezadovoljan postupkom policijskog službenika može podnijeti i pisanu predstavku nadležnoj policijskoj upravi ili Ministarstvu unutarnjih poslova, koji će sukladno članku 6. Zakona o policiji ispitati navode predstavke i u roku od 30 dana dostaviti odgovor podnositelju.

 

Želim Vam odlično zdravlje !

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija