zderonja objavljeno: 12. rujan 2007. objavljeno: 12. rujan 2007. odradila sam vjezbenicki staz od 12 mj u ministarstvu, a tek sad ( 4mj nakon objavljenog natjecaja) sam pozvana za posao vjezbenika u GZ! zanima me mogu li teoretski ispocetka odradit vj. staz u GZ-u koji tamo traje 16mj ili u boljoj varijanti odradit jos 4 mj razlike koliko mi fali za vj. u GZ-u?? vjerojatno necu biti ni primljena u GZ, ali me ipak zanima!! Citiraj
carrie odgovoreno: 12. rujan 2007. odgovoreno: 12. rujan 2007. Ja mislim da ne moraš otpočetka odrađivati nego da ti se zbraja i prethodni vježbenički staž. Znam jednu curu joja je prešla iz jednog ministarstva u drugo i ranije je mogla od ostalih vježbenika na državni jer je već imala par mjeseci radnog iskusva u struci. Citiraj
zderonja odgovoreno: 12. rujan 2007. Autor odgovoreno: 12. rujan 2007. to bi bilo super! thanx carrie!! Citiraj
zderonja odgovoreno: 19. rujan 2007. Autor odgovoreno: 19. rujan 2007. bojim se (ako me prime u GZ) da cu vjezbenicki gulit od pocetka!!! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.