BorisBK objavljeno: 18. rujan 2007. Dijeli objavljeno: 18. rujan 2007. Ovakva je situacija: Imam parcelu koja je "izrezana" iz velike parcele, i to ovako: Velika parcela bila je kocka, a ovo moje je cca 1/3 te kocke (rezano je uzduž gledajući s ceste), uz idiotizam geodeta koji nije odrezao pravilnu šnitu, nego je ostao "trokut" između vrha (gornjeg pravca) moje i susjedne parcele koja je iznad tog trokuta. Taj trokut (cca 70m2) spada pod ovu veliku parcelu iz koje je izrezana moja. E sad, iznad tog svega je treća parcela, čiji bi ja dio želio kupiti. Kako sad to srediti? Ja bih trebao taj trokut os jedne parcele i opet 1/3 te treće parcele. Je li to uopće izvedivo? Da li može geodet to lijepo odmjeriti i umergati taj komad u jednu novu parcelu? Koliko šoldi cjepaju geodeti za tako nešto? Olakotno je jedino da je isti vlasnik i trokuta i te nove parcele i da je voljan prodati HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.