MAMBA objavljeno: 21. rujan 2007. Dijeli objavljeno: 21. rujan 2007. Gdije je moj zahtjev? Ovdije na forumu sam našao kako se može pratiti gdije mi se nalaze papiri za mirovinu. I odem ja u mirovinski, dobijem korisnićko ime i lozinku, upišem i ono mi pokaže SREDIŠNJA SLUŽBA 473416 29.05.2007. SPIS RIJEŠEN-ARHIVIRAN (A/A) ARHIV (AD ACTA) PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU 622470 02.07.2007. ARHIVIRANJE SPISA U ROK ARHIV (ROK) da bi nakon nekoliko vremena pokazalo ponovo ovo PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU 622470 12.09.2007. ARHIVIRANJE SPISA U ROK ARHIV (ROK) pa me zanima što bi to trebalo znaćiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 21. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 21. rujan 2007. MAMBA je napisao: Gdije je moj zahtjev? Ovdije na forumu sam našao kako se može pratiti gdije mi se nalaze papiri za mirovinu. I odem ja u mirovinski, dobijem korisnićko ime i lozinku, upišem i ono mi pokaže SREDIŠNJA SLUŽBA 473416 29.05.2007. SPIS RIJEŠEN-ARHIVIRAN (A/A) ARHIV (AD ACTA) PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU 622470 02.07.2007. ARHIVIRANJE SPISA U ROK ARHIV (ROK) da bi nakon nekoliko vremena pokazalo ponovo ovo PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU 622470 12.09.2007. ARHIVIRANJE SPISA U ROK ARHIV (ROK) pa me zanima što bi to trebalo znaćiti? Ukratko: Središnja služba je nešto riešila (rješenje, zaključak, ...) i spis broj taj i taj arhivirala u smislu za nju je stvar gotova; PS postupa u spisu taj i taj broj i stala je jer čeka nešto što ne zavisi od nje, te je spis arhivirala u rok provođenja i nastaviti će postupanje kad se ispuni to nešto što čeka ili će kad prođe njoj postavljeni rok nastaviti i bez toga što čeka, normalno stvar ako pravila "igre" dopuštaju takvo što. Preporuka: interesiraj se direktno kod referenta zaduženog za spis kako bi saznao gdje je zapelo ili "zapelo". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 21. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 21. rujan 2007. Kada je kod mene to pisalo ja sam nazvao ,oni mi rekli da traže od ureda za obranu potvrdu o činu i ustrojbenom mjestu.Ja odmah nazvao ured lokalni i županijski ,te pošto ih poznajem urgirao na hitnosti što su oni i učinili ja opet provjerio a oni poslali krivo ,ponovo moja intervencija i oni poslali novu potvrdu koja onu prvu stavlja van važnosti .Referenticu u mirovinskom zamolio da ništa ne čini dok se to ne riješi .Kad je sve stiglo referentica je završila svoj posao i rješenje je stiglo ispravno napisano da nema potrebe za žalbe.Sve u svemu treba zvati i pratiti spis jer on za čas ode u krivom smjeru . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. ponovo u krivi smjer-stvarno da se zapitaš jesu li to slučajnosti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MAMBA odgovoreno: 22. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Dali mi netko može poslati telefonski broj na koji da zovem, jer ga ja nemam, a kada sam zvao na onaj sa stranica mirovinskog gospođa mi rekla isto što i sam vidim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Na stranicama HZMO imaš brojeve za informacije o predmetima po Područnim službama, nazovi broj u tvojoj Područnoj službi i traži da ti za tvoj predmet broj taj i taj kaže kod kojeg je referenta i telefonski broj od referenta te uredovno vrijeme sa strankama za tu Područnu službu (npr. u PS Zagreb su telefoni za info o predmetima iz mirovinskog osiguranja 45 95 473 i 45 95 474, te možeš zvati za info gdje je predmet svaki dan, ali uredovni dani referenata sa strankama su ponedjeljak i četvrtak, te referenta može dobiti samo tim danima).Budi uporan i traži koji je referent i njegov broj i "hvataj" ga. P.S. Sad sam zapazio da aktualan PS Zagreb, dakle imaš kompletan odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnamamba odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. OD KADA SAM POSLAO ZAHTJEV ZA PREVOĐENJEM 05.09./07.STOJI MI NA UPITIMA NA EVIDENCIJI PREDAJA SPISA U RAD ILI TAK NEKAK I ZA VAŠ PREDMET ZADUŽEN JE VJEŠTAK U NAŠOJ PODRUČNOJI SLUŽBI U VTC. E SAD KAD BIH VAM REKAO DA NAŠA PODRUČNA SLUŽBA JOŠ UVJEK NEMA VJEŠTAKE VEĆ SE NAŠI ZAHTJEVI ŠALJU NEGDJE DALJE , BJELOVAR I SL. TI UPITI NA EVIDENCIJE BAŠ MI NIŠTA PUNO NE GOVORE! POZDRAV! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Velka slova znače viku galamu povišen ton ,zato ih izbjegavaj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Griješite, ti podaci u pregledima upiti na evidencije govore sve što je bitno i pomoću njih se može dobro pratiti predmet i po potrebi intervenirati. I mali komentar: ako je zahtjev podnesen petog rujna i predan je u rad vještaku to je čak i relativno brzo uzme li se u obzir neki prosjek pojedinih faza u upravnom postupku kod HZMO. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. U Tvrtkovoj brojeve imaju po prvom slovu prezimena,naravno ako trebate informaciju. Ako je predmet kod referenta onda to i tražite ako imate sreću da neko digne slušalicu. Mnogo puta sam bio na šalteru a telefon zvoni li ga zvoni i lijevo i desno a oni mrtvi hladni rade svoj posao i ne reagiraju.Preporučam ipak posjet ako ikako možeš onda je to nešto drugo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. iako ima malo podataka upit na evidencije je korisno jer kod mene je bio slučaj da su moj predmet arhivirali ad akta a nisam još dobio rješenje o mirovini. kad sam otišao u mirovinski oni su se sami čudili kako je moj predmet završio u arhivi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Birokracija , priča za sebe,nebih se tako zvala da nešto ne za.ebe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.