Jump to content

Mir u svojoj stečevini


zora15

Preporučene objave

Poštovani!

Nalazim se u vrlo nezavidnoj situaciji.

Sin i snaha se rastaju, a živjeli u kući koju smo moj muž i ja napravili. Sin se iselio u postanare neslaganje između njega i žene je dostiglo vrhunac. Mi mu toga dosta nismo vjerovali ali sada vidim da je imao razlog da ode jer tek sada vidim svu mržnju moje snahe prema meni i mojoj kčeri a čini mi se i sinu. Moj suprug i ja kad je moj sin otišao, da možda nekako i smirimo situaciju, stali smo čak na stranu snahe. Sada su počele parnice i odlazak u Centar za soc. skrb i optužbe na mene i moju kčer da smo mi krive što je došlo do razvoda, a u centru to i uvažavaju što nije nimalo istina. Predloženo je da ona ostane s djecom u kući a sin da bude na stanu. Sad me samo zanima što napraviti jer ona je u stanju istjerati i mene iz moje kuće. Kako se ponašati jer znate, to je jako teško kad si žrtva u svojoj kući , a da ne ispadneš nasilnik moraš se praviti glup i lud, što smo činili stalno samo da ne dolazi do svađa. Ona nikad nije bila gladna dok smo mi jeli, već je za pet minuta uzimala hranu i sama jela. Nismo ništa na to govorili. Moju kčer nije ponosila jer je kčer bila problematična u ponašanju. Kčer se razvela i ima dvoje djece iz braka i jedno vanbračno dijete. Živi u državnom stanu kao postanar. Sve moje kčerine greške ja priznajem i ne krijem ih i nisam joj to odobravala ali je ona moja kčer

i zakoniti nasljednik u mojoj imovini. Sinova djeca su 17 i 10 godina i mi ih volimo neizmjerno i sve bi za njih dali, ali snaha to dobro koristi i još bi htjela veći dio kuće. Kako da riješimo ovo? Dali bi snaha mogla dobiti dio moje kuće? Ona tvrdi da nema kud, a ima žive roditelje koji kažu da joj ne mogu pomoći, a imju i oni kuću i žive sa sinom. Kakava prava ona ima u mojoj imovini i što poduzeti, jer mi se čini da bi ja mogla završiti kao socijalni slučaj jer ona ne preže ni pred čim, i nebi je bilo sram da i mi odemo iz kuće svi. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija