Jump to content

Bučni susjedi!


gricko

Preporučene objave

Stanujem na 2. katu, a kat iznad mene su podstanari koji rade nešto "na crno" u stanu i stvaraju konstantnu buku, naročito navečer i noću.

Kontaktirala sam sve moguće inspekcije, policiju, predstavnika ulaza i problem nije riješen. Naime, inspekcije ne smiju ulaziti u privatan stan, a policija i predstavnik ulaza su ih opomenuli, no oni i dalje rade tu svoju "rabotu". Po zvuku bih rekla da se radi o nekakvom popravljanju roleta. Nazvala sam i vlasnika stana, no on se pravi glup i kaže da ne rade ništa u stanu (inače, vlasnik nije iz Zagreba).

Predstavnik ulaza ih opomene, ali nisam sigurna da je to sve što on može učiniti, mislim da on mora imati na raspolaganju neke mehanizme kojima bi se njih prisililo na poštivanje kućnog reda, ili, u suprotnom, na iseljenje iz zgrade.

Molim pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj prijedlog je da sastavite dopis i preporučeno pošaljete na državni inspektorat, naime to onda ima pismeno praćenje...mora se odreagirati tada

Isto tako pismenim putem se obratite vlasniku stana (ukoliko dođe do eventualnog spora, nikad nije loše imati papire kao evidenciju), zatražite njegovo pismeno objašnjene što se to dešava u stanu...

a isti sistem može biti za prijavu kod policije za remećenje javnog reda i mira

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija