google objavljeno: 5. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 5. listopad 2007. Dogovorno s partnerom otvorili smo piceriju pola pola. U međuvremenu smo kod jednog čovjeka dogovorili kupovinu opreme za pizeriju, za cijenu od 1oooo EUR. Muž i ja smo platili 5ooo Eur za opremu, a druga polovica je trebala biti isplaćena od strane našeg partnera do 1.8. Međutim, on to nije isplatio i mi smo pizeriju zatvorili. Čovjek od kojeg je kupljena oprema ne želi da se sa opremom išta poduzima dok se ona u cijelosti ne isplati. Zanima me da li je taj čovjek u pravu, jer je zadržao i naših 5ooo EUR i opremu. Također nas zanima, što možemo poduzeti u vezi svog partnera jer je on od samog početka znao da to ne može isplatiti i u biti nas je prevario. Mi za privatnu tužbu nemamo sredstava pa vas molim za savjet. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mirna2 odgovoreno: 5. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2007. pročitajte kupoprodajni ugovor, ako ništa ne piše dužan vam je vratili novce ili dati opremu. partnera ne možete tužiti za to što je znao da neće moći napraviti taj pothvat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.