bosiljka objavljeno: 8. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 8. listopad 2007. mogu ja pitati moj bivši decko je otac moje curice nigdje ne radi jer ne želi placati alimentaciju i nema ništa na sebi takvima nema kraja zar ne ne u ovoj državi U među vremenu ja se vucem po sudu i pacam odvjetnicu kako lijepo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 9. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2007. Ima. Vi ga tužite za uzdržavanje i kad presuda postane pravomoćna moći ćete ga na temelju te presude čekati gotovo 10 godina. Onda ga tužite ponovo za povećanje alimentacije i ako se ne "opusti" u tih cca 15 godina imate stvarno vrijednog protivnika i škrticu koja ne uzdržava vlastitu kći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mirna1 odgovoreno: 9. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2007. moja kolegica ima isti takav problem. rastala se, a bivši živi sa curom i nema ništa na sebi, iako zarađuje. otvorio je kafić, ali ne na svoje ime. isto ga je ganjala milion puta preko suda i sad je dobila da on mora platiti alimentaciju za sve mjesece ili u zatvor 30 dana. i traži administrativnu zabranu, da mu skidaju sa plaće alimentaciju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 10. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2007. i nek nađe nekog tko će ga dobro nalemati!! Šalim se. Nikada mi nije bilo jasno zašto izbjegavaju plaćati za svoju djecu??Pa nije ih komšija napravio Samo naprijed, ganjati ga dok ne plati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 10. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2007. neplaćanje uzdržavanja je kazneno dijelo, pa razmotrite i mogućnost kaznenog progona, u kojem će slučaju bivši vjerojatno biti mekši po pogledu plaćanja dospijelih rata uzdržavanja... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.