Mrljavac objavljeno: 9. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 9. listopad 2007. A o toj temi možete pročitati ovdje. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 10. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2007. upravo sam na tom forumu komentirala... al je ovo jače od mene... sramota je za jednu takvu instituciju, da se nakon odljeva budućih mozgova koja se dešava već min.3/4 god da se i dalje gura pod tepih.. ili misle da će problem nestati??? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mirna1 odgovoreno: 11. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2007. i ja sam se prebacila iz osijeka i mogu vam reći da je to potpuno novi život. normalniji profesori, literatura, prolaznost. a koliko mi je osijek bio lijep, toliko mi se sad gadi. tako i treba, neka se ljudi prebacuju. spašava ih to što se studenti vraćaju diplomirati u osijek da ne moraju polagati još dva sićušna ispita. sviđa mi se ideja dekana na etf-u. na ispite na kojima je slaba prolaznost stavi dva profesora, pa ti biraj, a u osijeku kad ti baci indeks, samo sagneš glavu i odeš po njega jer ti o tom profesoru ovisi cijela budućnost. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monti odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Točnije 212 ove godine, prošle 185.. a za dalje ne znam. Da, Osječki pravni je krajnje podigao kriterije i postao je definitivno najteži pravni faks u zemlji. Btw.. mrljavac postao moderator... vauu.. u jeee.. Bolje se zaposli negdje da te mama ne mora više hraniti.. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. U cemu je, monti, tvoj problem? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 15. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Nesretno djetinjstvo. U kvaliteti njegovih ili njenih (do sada) 48 objava se vidi koliko je načitan. U Osijeku je ovih dana zahladilo pa onda zamisli koji ima propuh između ušiju. Ovakav način izražavanja (vidi montijev prethodni post) su prvi znaci bolesti: ... vauu.. u jeee.. Monti, evo jedan upitnik koji možeš ispuniti ovdje. Taman za tebe. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave