Jump to content

pomoć pliz pliz hitno


njurgalo

Preporučene objave

dana 29.06-2005. vozio pod utjecajem alkohola, dobio poziv za sud iduće godine otprilike u to vrijeme, izjavio da se osjećam kriv, negdje u 9 mjesecu 2006 dobivam riješenje da sam kriv, kazna 2000 kn bla bla, sve već kaj uz to ide, žalim se na visinu kazne u roku 8 dana i dobivam za mjesec dana rješenje da mi se žalba odbija jer se nisam žalio u roku 8 dana što nije točno. Pišem žabu visokom prekršajnom sudu zbog toga i ujedno im pišem da se žalim na visinu kazne. E sad, dobivam rješenje negdje u 7 mjesecu ove godine da prihvaćaju žalbu kaj se tiće ovog roka 8 dana ali odbijaju žalbu o visini kazne. Reko ok tak i tak je zastara nastupila 19.06.2007. kaj ne??? i danas dobivam poziv da dođem na upis kazne u vozačku dozvolu u roku 8 dana. Niš mi nije jasno, kaj nije zastara nastupila, nikakva uplatnica s tim nije došla, piše samo ako se ne pojavim da ću platit 500 kn kazne. Pomozite mi molim vas :-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvrka je napisao:

na rješenju visokog prekršjanog suda vam piše datum sjednice, i s tim datumom je rješenje i pravomoćno. to znači da je rješenje, na koje ste uložili žalbu zbog visine kazne, ipak postal opravomoćno....te ste i iz tog razloga i dobili poziv da se odnesete vozačku na upis zabrane. ništa novo.

 

znaći ništa od zastare, jel se mogu još ikako žalit??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

patsy je napisao:

nakon cijele pravne zavrzlame, činjenica jest da ste se vozili pijani

 

i sto bi sada htjeli?

 

budimo realni

 

a obožavam ovakve komentare, ovaj portal služi za pravne a ne moralne savjete. znam dobro kaj sam napravio, niti se time ponosim al mi ovakvi komentari uopće nisu potrebni--bezgrešni

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija