Jump to content

požurnica


gani

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

Požurnica bi trebala ovako izgledati:

 

Spis

xxx/yy

Općinski sud – Zagreb

 

Predmet: Požurnica za izdavanje sudskog Rješenja

 

S obzirom na okolnosti krajnje otežanih kontakata oca sa malodobnim djetetom xx.yy rođ. xx.yy.zzzz. godine, a s obzirom da je objava presude bila xx. travnja 200y. godine, molio bih Vas da što prije donesete Rješenje, kako bi dijete moglo na temelju tog Rješenja realizirati prava susreta koja su mu određena u Vašoj Objavi presude!

 

Obrazloženje :

 

Petra i Nikola (prezime) objavom presude xx. travnja 200y. godine sporazumno su se razveli. U tom braku imaju mlt. dijete xx.yy! Objavom presude, određena su mi prava susreta sa djetetom utorkom i petkom od 16 00 do 19 00 i svake druge subote od 15 00 do 19 00 bez prisustva majke!

 

S obzirom na vrlo otežane uvjete susreta sa svojim sinom i na moje sve češće urgencije CZSS-u zbog učestalih opstrukcija predlagateljice da dovede sina pred oca, to mi je Rješenje veoma potrebno kako bi CZSS mogao intervenirati, što mi je i obećano! Zbog veoma rijetkih susreta uzrokom sprečavanjem susreta, mišljena sam, da se radi o emotivnom zlostavljanju djeteta od strane predlagateljice xx.yy, pa je potrebno pod hitno poduzeti mjere da se izbjegne opasnost od otuđenja djeteta od oca. Dijete pokazuje blagu odbojnost prema ocu, otac mu polagano postaje stranac i postaje podložan utjecaju druge osobe koja živi sa djetetom i koji se želi nametnuti kao otac djeteta. Izuzetno bezobrazan i arogantan čovjek, vrlo sirov i primitivan, pogotovo prema meni koji na svake načine želi doći u kontakt sa svojim djetetom! Alimentacija i svi oblici uzdržavanja djeteta se uredno podmiruju, a moja prava da vidim svoje dijete su praktički svedena na par minuta tjedno. Vrijeme dovoljno da ga zagrlim, poljubim i da ga prepustim majci da ga odvede!

 

U ovom izuzetno ponižavajućem položaju u kojem se nalazim i konstantno ponižavanje oca djeteta koji samo želi vidjeti svoje dijete, a o udjelu u odgojnoj funkciji da i ne govorim jer je to mislena imenica i nemoć da bilo što uradim da realiziram svoje roditeljsko pravo da se viđam sa svojim sinom, apeliram na Vas da mi izađete u susret i vjerujući u Vašu savjest u pogledu mlt. djeteta, pa da što prije donesete Rješenje, kako bi CZSS mogao djelovati i kako bi na kraju mogao dostojanstveno viđati svoga sina kojega toliko volim i želim, bez materijalnih iznuda i ucjena!

 

Uvjeren sam da će te uvažiti ove argumente i učiniti sve da ovo dijete dobije oba roditelja prema odredbi OZ, unaprijed zahvaljujem na iskazanom razumijevanju,

 

 

Predlagatelj:

 

xx. yy dipl. ing.

 

 

U Zagrebu xx. svibnja 200y. godine

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija