oscar objavljeno: 12. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2007. Da li tko zna kad počinje rok u 11. mjesecu, i kad se može saznat komisija. Gledao sam na str. Ministarstva pravosuđa, i nisu dali ni komisiju za 10. Naime izluđuje me taj Sučević, valjda me on neće dopast. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Shiloh odgovoreno: 12. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2007. Rokovi obično počinju oko 15-tog u mjesecu, a kada se može saznati komisija?? Paaa, da, u pravu si još nisu objavili ni komisiju za listopad a rok počinje u pon tako da se ja cijelo jutro živciram i čekam hoću li saznati prije nego što dođem u Ministarstvo pravosuđa u pon ujutro tko će mi biti u komisiji Dakle, još ti je rano za bilo kakve inforamcije za studeni, ali tamo negdje oko 25. listopada pa nadalje možeš probati nazvati Ministarstvo, daju informacije vezano za pravosudni ispit svake srijede i četvrtka od 9-13h. Neće ti reći komisiju, ali će ti reći kada si na rasporedu za ispit, ako su napravili raspored. A do tada, sjedi, čekaj i :cita: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oscar odgovoreno: 12. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2007. Ajde barem da reču dan kad sam na ispitu, mada to s komisijom nije fer, za 9. je bila objavljena na vrjeme koliko se sjećam, mada me samo zanima taj čuveni Sučević, za ostalo me i nije briga. Kazneno ionako cjelo prolazim ma tko me dopao, gpp imam tu skriptu i nju također cjelu, ovo ostalo šta bude. Samo taj lik i njegovo inzistiranje na formulacijama iz zakona, pa neznam koliko je moguće sve doslovno naučit kako piše u zakonu, ali dobro, šta je tu je, ponavljamo po zakonu. A ti Silloh, drži se, neću ti govorit da se smiriš, ja sam na redu sljedeći mjesec, pa se nekad mučim zaspat. Nećeš vjerovat, neki dan sam sanjao(a ja inače gotovo nikad ne sanjam) Jasnu Brežanski, vodila me je negdje na ručak, ne sjećam se baš detalja, srećom. Uostalom, bit će šta bude, samo da nam Vičić ne bude zube vadio, kao šta zna prijetit. Ajde drži se, listaj, ponavljaj, pa šta bude bude. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Shiloh odgovoreno: 12. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2007. Pa lijepe ti snove imaš, Jasna Brežanski te vodi na ručak , blago tebi, ja obično sanjam da sam pala pravosudni ili da sam prošla i svi mi čestitaju.... držim se, šta bude, bude Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.