cavvo objavljeno: 12. listopad 2007. objavljeno: 12. listopad 2007. Ljudi, javite kako je bilo, sutra Vam je dan D, pa napisite kakvi su u Ministarstvu pravosuđa. Ja polazem u 11. mjesecu, pa da mi olakšate Citiraj
zderonja odgovoreno: 13. listopad 2007. odgovoreno: 13. listopad 2007. cavvo, fulao si pdf!! zalutao na drzavni strucni ispit umjesto na pravosudni!! Citiraj
cavvo odgovoreno: 15. listopad 2007. Autor odgovoreno: 15. listopad 2007. Ma nisam zalutala, malo sam dvosmislen naslov stavila. Mislila sam na sudske referetne, zapisničare, upisničare, više upravne referetne, koji su imali ispit 13.10. jer se u MP određuje rok JEDNOM MJESEČNO ! Za sve. Pa neka netko javi.. Citiraj
matepu odgovoreno: 16. listopad 2007. odgovoreno: 16. listopad 2007. Ako netko ima kazneni zakon (pročišćeni tekst) molim da mi ga pošalje na sledgehammer_hr@yahoo.com, ovaj s legalisa ne mogu downloadat. unaprijed zahvaljujem. Citiraj
cavvo odgovoreno: 17. listopad 2007. Autor odgovoreno: 17. listopad 2007. i nitko od upravnih referenata ili zapisničara nece da se javi kako je bilo.. cccc.. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.