Jump to content

Bezvezna kazna


Jandro

Preporučene objave

bar po meni! danas išli u koprivnica uan par na motorima, točnije rečeno četvero! ja sam iz bjelovara!

i sad mi već ušli u koprivnicu,ali presretač nas je već dosta dugo pratio ,ali ga mi nismo skužili!

i sad, idemo po gradu ,a baš dobro neznamo i prešli smo ulicu, a ja i frend smo skužili da smo tu trebali ić,a ova druga dvojica su otišla naprijed, mi im trubili da stanu al nas nisu ćuli i mi im došli sa strane da im kažemo da stanu i stanemo mi na autobusnoj stanici da se okrenemo i vratimo nazad kad ono iza nas crveni ford mondeo V6 presretač i snimio nas s kamerom! i sad ja i frend dobili 300kn kazne,a ova dvojica ništa! i simo tamo, bla bla objašnjavamo mi njima zašto je tako bilo,al ne pšopuštaju oni! i eto 300kn za bezveze!

i da kažem, ja im namjeru tih 300kn nemam platit,ajd da sam kriv tih 300kn bi i nekako platio,al ovako za bezveze neznam!

e sad, koja je procedura ako im ja neplatim?? kako to ide dalje?? rekli su nam da ako bumo pisali prigovor da će oni onda na sudu pokazat snimku i da ćemo onda još više kazne dobit, tako da bole jplatimo,a ja neznam šta bi osim tog mogli napisat! stvarno smo se cijelo vrijeme ok vozili i onda zadnjih kilometar sranje!

 

sad bih vas molio da mi malo pojasnite kako i šta sada bude išlo, rekli su da rok za plačanje je 8 dana,a platio im nebudem!

i još jedna stvar, ja sam iz bj ,a oni iz kc! ako budem piso žalbu (ovisi kolko je pametno) moram to slat u koprivnicu??? i jel mogu oni i jel im se isplati ić na sud pokazivat tu snimku i jel ju oni mogu pokazat tamo???

 

sad imam onu otprije kaznu koju još nisam riješio i sad onda još ovo za bezveze, al baš bezveze!

sad ak me zeznu i za prvu kaznu to je onda preko 1100kn kazne

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ulaganjem prigovora provest će se redovan prekršajni postupak...što uključuje saslušanje pred sucem, gdje ćete moći iznijeti svoju obranu. ako psotoji slika, onda će ista biti priležeća spisu. (rok za plaćanje jest osam dana, a ako ne platite, dobit ćete na kućnu adresu prekršajni nalog - na koji imate zakonski rok za ulaganje prigovora).

prigovr podnosite onoj policijskoj postaji koja vas je i kaznila...a ako sam dobro shvatila onda je to pp koprivnica........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija