maryca objavljeno: 15. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 15. listopad 2007. Dobar dan.U braku smo kupili nesto zemlje,sve je upisano na muzevo ime.Interesira me,u slucaju da bilo koji od nas dvoje umre,kako se dijeli?Sve kupljeno u sadasnjem braku.Muz dvoje djece,ja dvoje djece iz prijasnjih brakova,zajedno imamo jedno dijete.Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maryca odgovoreno: 17. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. Zar mi nece nitko pomoci ,trazila sam po forumu ali moj slucaj nisam nasla.Hvala unprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maryca odgovoreno: 17. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. Recite mi,ako se sve prepise na zajednicko dijete,sta se onda desava? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
chez odgovoreno: 17. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. Onda je dijete vlasnik svega sto ste prepisali na njega i u slucaju ostavinske rasprave kasnije, iza jednog od vas dvoje, ostali nasljednici ( dakle, ako umre muz- vi, vase dijete i njegova djeca), mozete traziti da se taj dio koji ste darovali djetetu uracuna njemu u ostavinu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maryca odgovoreno: 18. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. listopad 2007. Hvala svima na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.