jade objavljeno: 15. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 15. listopad 2007. Budući da sam i ja jedna od patnica, a ispit je jaaako blizu molim da se javi netko tko je imao iskustvo s Gašparom ili zna odgovoriti na njegovo pitanje Ugovori o željezničkom prometu, pri čemu me zanima da li se misli na sva tri ugovora i koliko se o tome treba znati te tko može tražiti naknadu štete kod željeznice...Tnx unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Znam da cu ti otkriti toplu vodu... ali sve odgovore imas ovdje Cak imam i neku skriptu negdje... ako je na zivotu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jade odgovoreno: 15. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Moguće, gledala jesam ,doduše ne detaljno, ali ne nađoh, pa mi pomozi gdje da gledam ako imaš skriptu super bi mi pomogla Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Nasla. Poslat cu ti tijekom dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jade odgovoreno: 15. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Super..hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ele odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. ane, jel budes srceko i meni isto posaljes?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Gdje mi je cokolada??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svilena odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. A meni? A meni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Dat cu ti koji griz... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svilena odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Može i griz čokse, al' sam mislila na skriptu...hihihi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Svilena je napisao: Može i griz čokse, al' sam mislila na skriptu...hihihi Nista tebi od skripte. Ti imas sve i nista ti ne treba. Lijepo sam ti nudila, ali nemos ti plavusu ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. provjerite inboxe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
laylo odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Ane draga i ja bih ti bila jako zahvalna na skripti ako je moguće. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svrco odgovoreno: 16. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2007. Ane budi srce pa spusti skriptu i na moj mail. tnx miha4@net.hr ili netko drugi ako je trenutno online, hitno mi je. hvala, hvalaaaaa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 16. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2007. A jesam si opet navukla vraga na vrat.... Evo, poslano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svrco odgovoreno: 16. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2007. jurinički ugovor ????? ili juridički????? ludim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.