zelky objavljeno: 15. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 15. listopad 2007. molio bih vas da mi pomognete/objasnite, dobio sam presudu za prekrsaj koji smatram da nisam kriv, i zele me kazniti sa dosta visokom kaznom. Molio bih da mi netko posalje na mail, kako bi ukratko trebala izgledati zalba na ovu presudu, i kome se zalim? visokom prekrsajnom sudu ili prekrsajnom sudu koji me je osudio? Hvala mail:kravmaga.zagreb@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. žalba kao žalba, najnormalnije upišete svoje podatke, pozovete se na broj rješenja i napišete tekst žalbe, zbog čega se žalite....i obrazložite isto. žalba se šalje prerkšajnom sudu koji vas je proglasio krivim, a oni ju dostavljaju zajedno sa spisom visokom prekršajnom sudu... btw. prerkšajni sudovi ne donose presude, već rješenja.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
probatio_diabolica odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. prigovor na prekršajni nalog btw Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.