Jump to content

totalna šteta na novome vozilu


ante00

Preporučene objave

Zanima me izračun totalne štete konkretno za moje vozilo koje je na dan prometne nezgode bilo stao 5 mjeseci i prešlo oko 11000km. Novonabavna vrijednost vozila je 190000 kn i ta je cifra u polici kaska. Inače zabio sam se u stup, te sam bio sam u vozilu i nitko nije ozlijedđen. Navodno je osiguranje izračunalo procjenu vrijednosti štete na vozilu u iznosu od 118000kn, a ovlašteni servis je poslao ispis dijelova potrebnih za popravak u vrijednosti od 125000kn. Vozilo je proivedeno ove godine (2007). Pa me sada zanima neka cifa po kojoj bih mogao izračunati vrijednost štete na vozilu ili realno koliko bih trebao tražiti.

 

Oštećeni dijelovi na vozilu su prednji i stražnji most vozila (pukli) i dosta prednje lijeve strane te u trenutku nisam bio alkooliziran i imam potvrdu testa i policija je bila na uviđaju.

 

 

p.s. olupina ide meni jer tako u ugovoru piše....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Isti slučaj je imao moj otac,zbog poledice sletio sa ceste i udario u drvo Seat Ibiza stara mjesec dana.Cijena joj bila 85000kn po kasku mu isplaćeno 59000kn(uračunali amortizaciju za mjesec dana 30%!) uz prodaju olupine(čovjek koji je kupio olupinu osposobio je auto za 2 tjedna) jedva namako za novu!Još je morao platiti kaznu(1000kn+2 boda) iako niko nije bio ozlijeđen ni oštećen!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija