Jump to content

13/36


urmi

Preporučene objave

Riječ je dakle o suvlasničkom udjelu koji kao što ste i sami naveli, iznosi 13/36, tj. nešto manje od 1/3 suvlasničkog udjela ili točnije u postocima, 36,11%.

 

Pošto ne znam točno o kakvoj prirodi predmeta se radi molim vas detaljnije podatke kako bismo mogli odrediti daljnji postupak za pojašnjenje!

 

Ugodan dan i lip pozdrav!

 

ADIO! :policajac::vojak:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...tako kako vam veli geronimo.

To znači da tu nekretninu dijeli više osoba, vaša majka ima udio 13/36, dok drugi imaju također svoje suvlasničke udjele u ostalom, tj. 23/36.

Znači, radi se u suvlasništvu, a svaki suvlasnik ima pravo na rasplaganje (kupoprodaju, darovanje...) posjedovanje, uživanje.. svakog atoma nekretnine u gore navedenom svom omjeru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala, sto ste se javili. U riješenju pise, da je sve poljoprivredno zemljiste-ukupno 6 / ukupne povrsine 13142 m/ i na svakom ima 13/36.

I molim Vas, jos jedno pitanje. mama je dobila poziv za razpravu od komisije za obnovu zem. knjige, neznam, dali ce ici, jer je bolestna.U katastru sam vidjela, da su upisani neki daljni rodaci a mame nema nikdje, iako se djeli zemlja njenih roditelja. sta s tim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Majčini roditelji su umrli davno. Nikad nije bila ostavinska razprava. Ali se znalo, čija je zemlja. Mama se preselila, neki rodjaci su ostali, vjerovatno i razpolagali sa zemljom, mislim obradjivali. Mama nezna ništa, bukvalno.Sada je dobila poziv, rekli su joj, da bi bilo dobro da dodje ali ona baš nije oduševljena, jer neče da se svadja. Dalii može biti problema, ako je neko zemlju obradjivao, iako je naša? Mogu da nam je uzmu?

:-o:-o:-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija