capri25 objavljeno: 16. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 16. listopad 2007. ako moze savjet, sta je najbolje napisati u prigovor na kaznu za parkiranje i kako se pise prigovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 18. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 18. listopad 2007. Pregledaj forum ima toga dosta o tome Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mk odgovoreno: 19. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 19. listopad 2007. Ak je kazna od zagrebparkinga,bolje ju plati ak nisi platio parking il ga nisi produžio, a na obilježenom mjestu si parkirao. Ići će ti na ovrhu i samo ćeš si troškove povećati-uspjeh nikakav. A ak je od policije-onda samo napiši da su netočni navodi i da stoga ulažeš prigovor. U roku od 8 dana od primitka prekršajnog naloga,inaće če ga odbaciti kao ne pravovremen. To ti automatski se ukida (propisano zakonom).Znači prigovor treba samo ulužiti i onda postupak počinje na Prekršajnom sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 23. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2007. Nemoj ništa plačati,prigovaraj dok je još stari zakon na snazi!. I na rješenje o ovrsi(ako će doći do toga) imaš pravo prigovora,a pouzdano znam da se ovrhe za male iznose u praksi ne provode zbog neisplativosti istih. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iva2000 odgovoreno: 5. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. u subotu, u 23.15h mi je stavljena obavijest o počinjenom prekršaju po čl.12, st.7. (i uplatnica) i to samo meni od svih parkiranih autiju. taj mi članak ne govori previše jer na tom mjestu nema zabrane parkiranja jedino ima na početku rivu ima zabrana prometa s dodatnom tablicom dozvole od 22.30h do 9h. a kako je meni kazna stavljena u 23.15h znači da sam unutar dozvoljenog vremena. kako na papiriću nije navedeno tko mi je ostavio obavijest niti mi je dana uputa o podnošenju žalbe...koje su mi opcije? direktno u policiju se žalit ili što? hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 5. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. ako ste dobili obavijest o počinjenom prekršaju i uplatnicu, nakon što protekne rok za plaćanje (osam dana), a vi ne platite, dobit ćete na kućnu adresu prekršajni nalog, na koji imate pravo prigovora i onda predmet ide u redovnu proceduru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.