mirda objavljeno: 17. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 17. listopad 2007. u stanu iznad mene pukla je cijev.osiguranje mi nadonađuje štetu za zidove i stropove. dali netko zna kako mogu nadoknaditi štetu na osobnim stvarima u stanu - kuhinjski elementi, kauč, tv, hladnjak, štednjak ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 17. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. Ako ste ugovorili policu osiguranja za požar onda će vam se platiti samo šteta na zidovima i stropovima . Ako ste uz tu policu ugovorili osguranje kućanstva u tom sluačju platit će vam se obloge podova, namještaj i sve ostalo što pokriva takva vrsta police. Polica od požara je osnovna polica bez koje se ne može ugovoriti osiguranje kućanstva ili dopunske opasnosti (izljev vode, poplava, bujica). Jedino može biti iznimka ako živite u stambenoj zgradi koja plaća pričuvu iz koje se plaća polica požara. Tada možete ugovoriti samo policu osiguranja kućanstva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mirda odgovoreno: 18. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. listopad 2007. zahvaljujem na informaciji. znam da će pričuva pokriti troškove zidova,al me zanima za stradale stvari u stanu,dali to moram potraživati sudskom,privatnom,tužbom i kakve su mi šanse da mi se nadoknadi,barem u nekom dijelu,šteta na privatnim stvarima,koje nisu osigurane ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.