japa objavljeno: 18. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 18. listopad 2007. Poštovani dali je netko dobio za svoju invalidnost dionice PIK Vrbovec nek mi se javi kako ih unovčit ja sam dobio 56 dionica za 40% Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 18. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 18. listopad 2007. Nije ovo burza! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
spiderman odgovoreno: 19. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 19. listopad 2007. ti si dobio i jdkm. nisam siguran, ali čini mi se da je tu išlo ili smanjenje temeljnog kapitala ili nešto slično. tebi su vjerovatno obračunali po staroj cijeni koja je bila 100dm po dionici. čini mi se da si oštećen s tog naslova. koliko tražiš? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 19. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 19. listopad 2007. Što je sad ovo? Počinjemo i kupovati i prodavati dionice na portalu. Vidim da neki ne reagiraju na upozorenje od strane urednice. Da pokušamo sa ovom specijalnom spravicom. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave