Jump to content

Mirovina


barni

Preporučene objave

Djelatnik sam policije od 1989.g., dragovoljac sam Domovinskog rata, nemam status HRVI, blizu su mi uvjeti za mirovinu, pa me interesira ako bi sad podnio zahtjev za mirovinu kakvu su moja prava u vezi Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u smislu povoljnijeg izračuna mirovine, povečanja za vrijeme provedeno u Domovinskom ratu, prevođenje zvanja u vojne činove itd. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

barni je napisao:

... blizu su mi uvjeti za mirovinu, pa me interesira ako bi sad podnio zahtjev za mirovinu kakvu su moja prava u vezi Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u smislu povoljnijeg izračuna mirovine, povečanja za vrijeme provedeno u Domovinskom ratu, prevođenje zvanja u vojne činove itd. Hvala!

Za početak bi bilo dobro znati: za koju mirovinu su uvjeti blizu, odnosno za koju mirovinu planirate podnijeti zahtjev?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zavisi ti i od liječničke dokumentacije da li ima bolesti i ozljeda u ratnom periodu i to ti se sve prizna prilikom utvrđivanja invalidnosti bez obzira na status rvi-a, ostali korisni faktori su status dragovoljca i pripadnost specijalnoj policiji. ako se odlučiš za odlazak u mirovinu moraš otvoriti dugotrajno bolovanje i po mogučnosti na bolest ili ozljedu nastalu u ratu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija