Magnum objavljeno: 21. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 21. listopad 2007. Eto, došlo rješenje, ali se moram žaliti na 2 stvari. Kako se ta žalba rješava? Mislim eto, nisu mi upisali status HRVI i još nešto pa se sada ja žalim. A oni? Da li priznaju jedno po jedno ili kako to već ide? Ne žalim se baš često pa ne znam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 21. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2007. Nisam siguran da sam u potpunosti razumio pitanje. Ako se odnosilo na postojanje više žalbenih razloga i na koji način se o njima rješava, odgovor je da se o svim žalbenim razlozima, u pravilu, rješava jednim rješenjem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Magnum odgovoreno: 22. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2007. Znači, čeka se dok se svi navodi iz žalbe ne riješe. A ako je nešto pozitivno, a nešto negativno riješeno? Ide li ono "priznaje se po pitanju toga, odbija se po pitanju toga...". . Shvaćaš što mislim reći... Da se ne zeznem bezveze... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.