Jump to content

što napraviti ako se na teret stavlja djelo koje nije počinjeno?


kris3003tina

Preporučene objave

Policijski dosije kak veliš kao takav ne postoji no, ni na koji način ne možeš brisati, ni utjecati na evidencije i službene zabilješke koje vodi ovlaštena službena osoba.

 

To ni nema veze s tvojim pitanjem koje je potpuno pogrešno i postavljeno i shvaćeno, ukoliko nisi pravomoćno osuđena i protiv tebe se ne vodi kazneni postupak, nema potrebe za bilo kakvim traženjem brisanja.

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U sustavu AOP-a se nalaze informacije o postupanju pol. službnika i što su poduzeli vezano za isto. Evidencije i zabilješke kao i ostale informacije se ne brišu jer iste mogu pomoći pol. službenicima u otkrivanju počinitelja novih KD-a i ostalim sl. radnjama. Vi ne možete tražiti da se nešto u policijskim pismenima (a što služi za njihove interne potrebe) mijenja kao i da se briše Vaš (kako vi kažete) dosije jer i ako se i spominjete u tim zapisnicima i bilješkama to ostaje. Može se eventualno ažurirati ili nadopuniti da nema KD-a, a možda je to i napravljeno ali ostalo ostaje..

 

Zatražite li bilo kakvu vrstu ažuriranja u pol. evidencijama netko će Vas u policiji pitati odakle Vam uopće informacija o Vašem dosjeu, a onda ćete im morati objasniti i samim tim dovesti sebe i nekog drugog (izvor te informacije) u vrlo neugodnu situaciju.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jesi li pravomoćnom presudom osuđena za našto, odnosno da li se protiv tebe vodi kazneni postupak?

 

Iz svega navedenog proizlazi da nisi, jel tako?

 

Ako je to tako, onda nema nikakvog dosijea, brisanja, pisanja i bilo kakvih "štetnih" posljedica po tebe ili po bilo koga i nitko ti na teret ne stavlja ništa, pa se brineš bez ikakvog razloga, a vjerojatno i bez povoda.

 

Ukoliko si pravomoćnom presudom osuđena za nešto, navedi za što i kada.

 

 

 

 

:amen: :amen: :amen:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam kaznjena niti se vodi neki postupak.i smeta me da to tamo stoji jer se kod mene nije ništa našlo.ne želim da to tamo piše jer nije istina.ni tamo niti bilo gdje drugdje.da sam imala bilo kakve veze sa tim onda ne bih riječi jedne rekla ali ovako me smeta jer neka dođe do neke racije i ja se nađem prisutna ne želim da me gledaju drukcije (a sigurno hoce nakon sto cuje od kolege sto tamo piše).jednostavno ne zelim da to postoji tamo.ako se ne moze nikako pobrisati (ne znam iz kojeg razloga) netko bi valjda mogao dati objasnjenje zasto je to tamo napisano ako se to nije nikada dogodilo.....dosje bi kao trebao biti tajna ali svi jako dobro znamo da nije pa se nema ni smisla na to pozivati ako se osloniš na praksu a ne na teoriju.meni osobno ga je pokazao murjak na Črnomercu.odveo me u terminal,sjeo za komp i otvorio ga.....prema tome :-))))

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To su interne policijske evidencije i već sam naveo čemu služe. Ne može se to brisati samo zato što to Vama smeta. To je i službena tajna i nije mi jasno zašto je taj pol. službenik uopće Vama dozvolio uvid u sustav AOP-a.

 

Događaj je vjerojatno ažuriran (a i ako nije) Vi zbog toga nećete imati problema i ne bi Vam trebao smetati. Posao koji su odradili pol. službenici mora biti evidentiran (gdje su i što radili, koga su legitimirali, činjenično stanje i sl.), a kako će to učiniti sigurno neće Vas pitati već postoji određena procedura i način kako će se to evidentirati.

 

Oko ove teme je daljnja rasprava nepotrebna. Sve što Vas interesira u vezi toga bilo bi najbolje da odete u pol. postaju koja je radila na Vašem predmetu i tamo im se obratite i objasnite im što Vam smeta. Ja sam jedino 100% siguran da to neće nitko brisati na Vaš zahtjev.

 

Da se ne nastavlja daljnja trakavica oko ovoga zaključavam.

 

lokotjv7.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija