strikan objavljeno: 22. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 22. listopad 2007. po šiframa ispada da mi je bolje ?..........a ja sam sve dublje i dublje............ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 22. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2007. Kakvo objašnjenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 22. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2007. pozdrav tebi !......neki prijatelji mi govore da mi nije dobro što mi je izbačeno F 41.2 a nadodana F 32.2 ?........hvatam se i za slamku.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 22. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2007. F41.2 Miješana anksioznost i depresivni poremećaj F32.2 Teška depresivna epizoda bez psihotičnih simptoma Manje-više to ti je gotovo isto (uglavnom depresija povezana sa strahom). Tebi je najvažnije da imaš F43.1 (a to imaš), a brojkama i dijagnozama se nemoj zamarati, a na ovome portalu smo se već dogovorili da o dijagnozama nećemo raspravljati jer ipak je ovo pravni portal pa bi otišli u sasvim drugom pravcu. Vještak i povjerenstvo u mirovinskom odlučuju i na osnovi druge dokumentacije (npr. i ratnog puta) o visini tvoje mirovine, a ne samo na osnovi dijagnoze. A zašto ne podneseš zahtjev za umirovljenjem (ako već nisi do sada to napravio)? O tome porazgovaraj sa svojim izabranim liječnikom opće prakse. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 23. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2007. sorry za zbrku........jučer sam te čitao čitavo popodne i bio sam oduševljen tvojom lakoćom u davanju pravih odgovora........jednostavno nisam mogao izdržati da ne napišem ono što me muči.......znao sam da si ti dovoljno pametan i human i da ćeš mi odgovoriti....... zatražio sam od liječnika zahtjev za obradom za daljnje liječenje jer se nalazim duže od 6 mjeseci na bolovanju a dok je još vojarne u sinju ( još 10-ak mjeseci ) nadam se da ću i imati primanja.....tada negdje u to vrijeme izlazim opet na prvostupanjsku komisiju sa nadom da će mi se ipak priznati status hrvi nakon čekanja od dvije godine........još jednom ti veeeelika hvala na strpljenju i na trudu koji ulažeš za nas branitelje.....pozdrav iz SINJA tebi i mojim osječkim prijateljima i rođacima kojih ima povelik broj u osijeku i ponosnoj slavoniji....................HVALA ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 23. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2007. Nema problema. Zato smo tu. Usput, žurno traži ratni put te potvrdu o statusu dragovoljca-branitelja jer to će ti trebati u daljnjem postupku ostvarivanja mirovine. Status HRVI ako i ne dobiješ možeš u braniteljsku mirovinu, ovisno o medic. dokumentaciji i kontuinuitetu liječenja, samo ćeš imati nešto manji koeficijent prilikom obračuna mirovine što opet ne mora značiti da će mirovina biti mala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 24. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. ubacio si mi ćuka u glavu sa prijedlogom za braniteljsku mirovinu.....non-stop samo o tome razmišljam......možeš li mi ti ili bilo tko drugi reći koliko bi ona otprilike iznosila ?....evo podataka u DR sam bio od 10.04.1991. do 31.06.1996. (tako kažu papiri )- mjesečna primanja su mi oko 4 100,00 jer sam na 100% plaćenom bolovanju--rođen sam 1966. god a čistog mirovinskog bez beneficija imam 21godinu a sa beneficijama 26 godina..................hvala unaprijed ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. To ti ne može nitko reći niti otprilike dok ne prođeš vještačenje o radnoj sposobnosti pa kada se utvrdi koliko će ti dati omjer rat-mir, opću ili profesionalnu nesposobnost i kada saznamo tvoj čin-zvanje tek onda se može kalkulirati o visini mirovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 24. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2007. na brzini i volji ...............upravo sam i na stranicama uhbl-ptsp đurđevac i čitam sve sa foruma.........e , hesmo isti i jadni i ponosni ( a češće budalasto preponosni )i pametni i glupi i što je najžalosnije da smo na jedan određen način prevelik teret svojoj obitelji....da me se ne shvati krivo- ne želim da se ičija obitelj rješava tereta već bi htio da taj teret bude sve manji i da uživamo u malim obiteljskim radostima koje su najveće bogatstvo na svijetu...................HVALA ti još jednom i veliki pozdrav iz Sinja od člana udrge branitelja liječenih od ptsp koja je nedavno utemeljena ....nadam se nekakvoj suradnji sa svim udrugama ....pozdrav ! ! ! ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.