Jump to content

možda nisam bio dovoljno jasan.....


strikan

Preporučene objave

F41.2 Miješana anksioznost i depresivni poremećaj

F32.2 Teška depresivna epizoda bez psihotičnih simptoma

 

Manje-više to ti je gotovo isto (uglavnom depresija povezana sa strahom).

 

Tebi je najvažnije da imaš F43.1 (a to imaš), a brojkama i dijagnozama se nemoj zamarati, a na ovome portalu smo se već dogovorili da o dijagnozama nećemo raspravljati jer ipak je ovo pravni portal pa bi otišli u sasvim drugom pravcu.

 

Vještak i povjerenstvo u mirovinskom odlučuju i na osnovi druge dokumentacije (npr. i ratnog puta) o visini tvoje mirovine, a ne samo na osnovi dijagnoze.

 

A zašto ne podneseš zahtjev za umirovljenjem (ako već nisi do sada to napravio)? O tome porazgovaraj sa svojim izabranim liječnikom opće prakse.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sorry za zbrku........jučer sam te čitao čitavo popodne i bio sam oduševljen tvojom lakoćom u davanju pravih odgovora........jednostavno nisam mogao izdržati da ne napišem ono što me muči.......znao sam da si ti dovoljno pametan i human i da ćeš mi odgovoriti....... zatražio sam od liječnika zahtjev za obradom za daljnje liječenje jer se nalazim duže od 6 mjeseci na bolovanju a dok je još vojarne u sinju ( još 10-ak mjeseci ) nadam se da ću i imati primanja.....tada negdje u to vrijeme izlazim opet na prvostupanjsku komisiju sa nadom da će mi se ipak priznati status hrvi nakon čekanja od dvije godine........još jednom ti veeeelika hvala na strpljenju i na trudu koji ulažeš za nas branitelje.....pozdrav iz SINJA tebi i mojim osječkim prijateljima i rođacima kojih ima povelik broj u osijeku i ponosnoj slavoniji....................HVALA !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema problema. Zato smo tu. Usput, žurno traži ratni put te potvrdu o statusu dragovoljca-branitelja jer to će ti trebati u daljnjem postupku ostvarivanja mirovine. Status HRVI ako i ne dobiješ možeš u braniteljsku mirovinu, ovisno o medic. dokumentaciji i kontuinuitetu liječenja, samo ćeš imati nešto manji koeficijent prilikom obračuna mirovine što opet ne mora značiti da će mirovina biti mala.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ubacio si mi ćuka u glavu sa prijedlogom za braniteljsku mirovinu.....non-stop samo o tome razmišljam......možeš li mi ti ili bilo tko drugi reći koliko bi ona otprilike iznosila ?....evo podataka u DR sam bio od 10.04.1991. do 31.06.1996. (tako kažu papiri )- mjesečna primanja su mi oko 4 100,00 jer sam na 100% plaćenom bolovanju--rođen sam 1966. god a čistog mirovinskog bez beneficija imam 21godinu a sa beneficijama 26 godina..................hvala unaprijed ! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na brzini i volji ...............upravo sam i na stranicama uhbl-ptsp đurđevac i čitam sve sa foruma.........e , hesmo isti i jadni i ponosni ( a češće budalasto preponosni )i pametni i glupi i što je najžalosnije da smo na jedan određen način prevelik teret svojoj obitelji....da me se ne shvati krivo- ne želim da se ičija obitelj rješava tereta već bi htio da taj teret bude sve manji i da uživamo u malim obiteljskim radostima koje su najveće bogatstvo na svijetu...................HVALA ti još jednom i veliki pozdrav iz Sinja od člana udrge branitelja liječenih od ptsp koja je nedavno utemeljena ....nadam se nekakvoj suradnji sa svim udrugama ....pozdrav ! ! ! !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija