Jump to content

.


john_doe

Preporučene objave

to više nije porodiljni dopust, već dopust za njegu djeteta sa posebnim potrebama...i obično se produljuje do treće godine djetetovog života, pod uvjetom da su oba roditelja zaposlena, a i liječnik odnosno fizijatar koji je dijagnosticirao daj sindrom bi trebao na povijesti bolesti upisati da je potrebna pojačana njega djeteta (obično majke, a ako ne valjda to može i otac, morate provjeriti)...

raspitajte se u vašem centru za socijalnu skrb, gdje dobijete zahtejv (a isti možete kupiti u narodnim novinama), i kopirati svu dokumentciju od djeteta....povijesti bolesti (ali i rodni list, i čini mi se domovnica)..

kad centar to zaprimi, onda ćete dobiti poziv za komisiju, gdje će dijete bili pregledano od strane liječnika i psihijatra, te ćete dobiti nalaz....u kojem bi trebalo stajati da djetetu zaista treba njega roditelja.

a nakon toga usljeđuje rješenje od czss...

na temelju kojeg imate pravo na naknadu u iznosu od 2000,00 kn, plus na temelju tog rješenja imate pravo i na pojačani dječji doplatak u iznosu od 830,00 kn. (pišem vam ovo jer sam prošla tu proceduru i sve mi je odobreno)...ako imate kakvih pitanja, slobodno na pm...

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija