Jump to content

problem sa elektroprivredom

malena22

Preporučene objave

Pitanje: Može li Korisnik usluge Elektroprivrede dobiti na uvid Financijsku karticu sa pregledom cjelokupnog prometa i uplata i računa i datume dospijeća???

- Mislila sam da može, čak mi je i gospođa uposlena pri općinskom EP, dala na uvid financijsku karticu, a u županijskom su mi je istrgli iz ruke, čak i rekli da dotična gospođa može dobiti otkaz zbog toga?!?!

Mene sad zanima, imam li ja uopće pravo kao Potrošač zbog sumnje u netočnost te kartice dobiti je na uvid i na temelju kojeg zakona? I dalje što mi je još bilo čudno, kada mi se ovo dogodilo zvala sam Poštu i Vodoprivredu i rekli su mi da nema nikakvih problema da dobijem Financijsku karticu?

Pa radi se o državnim poduzećima, odakle razlika?

I još nešto, poslali su mi opomenu i uz opomenu nakačili IZVOD OTVORENIH STAVAKA, a ne daju mi Financijsku karticu..... Stvarno ne razumijem! :zbunj:

Zahvaljujem svima na trudu, nadrobih svašta :-D

Dijeli na drugim stranicama

Financijsku karticu, gdje mi se točno vidi kojeg dana sam izvršila uplatu, na koji račun, ma klasična financijska kartica. Čak su mi je bili rekli poslati na kućnu adresu :-D pa su me zato još više iznenadile nebulozne priče onih djelatnika, ali odlučila sam poslati Zahtjev za izlistavanjem, a u konačnici ići su i sudom.

Da me pogrešno ne shvatiš, radi se o situaciji koja je podosta komplicirana, koja se vuče duži niz godina, te je ova njihova glupost oko toga da imam uvid u otvorene stavke a da ne mogu dobiti FK meni samo bila kap koja je prelila čašu... :-x

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija